Ei enää lähtöjä vuonna 2014

Tässä esiteltyjen hyttien lisäksi saatavissa myös perhehyttejä ja liikuntaesteisille soveltuvia hyttejä.


Sisähytti

Tämä on standarihytti kahdelle hengelle. Voit valita erilliset vuoteet tai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Sisähytti on myös mahdollista saada ikkunallisena, näkymä Royal Promenadelle. 
Hytin koko: 15m2

SuljeLue lisää

Ulkohytti

Näissä standardihyteissä on tilaa kahdelle hengelle ja suuri ikkuna. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä myös kylpyamme). Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain tämän luokan hyteissä on mahdollisuus jopa 4 henkilön yöpymiselle.

Hytin koko: 15m2

SuljeLue lisää

Parvekehytti

Näissä parvekkeellisissa hyteissä on mukavasti tilaa kahdelle hengelle. Queen-size parivuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä myös kylpyamme). Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Osaan tämän hyttikategorian hyteistä mahtuu 4 henkilöä.
Hytin koko: 16-18m2, parveke 4m2.

SuljeLue lisää

Junior Suite

Junior-sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voi yhdistää parivuoteeksi, oleskelutila, kylpyhuone ja parveke.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu: TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytin koko n. 27 m2, parveke n. 8m2.

SuljeLue lisää

Family Suite

Perhesviittiin kuuluu oma parveke mukavalla pöytäryhmällä. Hytissä on kaksi makuuhuonetta queen-size vuoteilla (lisäksi extravuoteet ja vuodesohva), kaksi kylpyhuonetta ja erillinen oleskelutila. Vakiovarusteluun kuuluu: TV, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Sviittiin mahtuu jopa 8 henkeä, vähintään viidelle.

Sviitin koko: 55m2, parveke 22m2, koot voivat hieman vaihdella.

SuljeLue lisää

Grand Suite

Tähän tilavaan sviittiin kuuluu yksityinen parveke istuinryhmällä. Queen-size vuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä/viihdetila, 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku, kylpyamme ja kaksi lavuaaria (Grand Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttiemme kylpyhuoneet). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain hyteissä on vuodesohva, joten tilaa myös neljälle.
Lisäksi concierge-palvelu, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.
Sviitin koko: 32-35m2, parveke 12m2, koot vaihtelevat laivoittain.

SuljeLue lisää

Owner's Suite

Tämä on yksi parhaista sviiteistämme. Sviitissä on oma parveke pöytäryhmällä, Queen-Size vuode, erillinen oleskelutila vuodesohvalla ja kylpyhuone kylpyammeella, suihkulla sekä kahdella lavuaarilla. (Owner´s Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttiemme kylpyhuoneet). Lisäksi vakiovarusteluun kuuluu: 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytissä on tilaa neljälle hengelle.
Lisäksi concierge-palvelu, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.
Sviitin koko: 57m2, parveke 19m2.

SuljeLue lisää

Royal Suite

Royal- sviitti on tilava ja siellä on erillinen makuuhuone, jossa on king-size vuode. Lisäksi sviitissä on pieni keittiö, jääkaappi, oma ruokasali. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu: pieni flyygeli, plasma-TV, radio, puhelin, multimediakeskus omassa viihdehuoneessa, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuvaaja. Kylpyhuoneessa on suihku sekä kylpyamme. Suurella parvekkeella on istuinryhmä sekä poreallas. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.
Lisäksi concierge-palvelu, johon kuuluu mm. pääsy yksityiseen loungeen sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.
Sviitin koko n.130m2, parveke n. 35m2. Koot vaihtelevat laivoittain.

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!