Ei enää lähtöjä vuonna 2014

Tässä esiteltyjen hyttien lisäksi saatavissa myös perhehyttejä ja liikuntaesteisille soveltuvia hyttejä.


Sisähytti

Tämä on standarihytti kahdelle hengelle. Voit valita erilliset vuoteet tai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku. Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Sisähytti on myös mahdollista saada ikkunallisena, näkymä Royal Promenadelle. 
Hytin koko: 15m2

SuljeLue lisää

Ulkohytti

Näissä standardihyteissä on tilaa kahdelle hengelle ja suuri ikkuna. Voit valita haluatko erilliset vuoteet vai queen-size parivuoteen. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä myös kylpyamme). Hytin vakiovarusteluun kuuluu: merinäköala, sohvaryhmä TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain tämän luokan hyteissä on mahdollisuus jopa 4 henkilön yöpymiselle.

Hytin koko: 15m2

SuljeLue lisää

Parvekehytti

Näissä parvekkeellisissa hyteissä on mukavasti tilaa kahdelle hengelle. Queen-size parivuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Kylpyhuoneessa on suihku (joissain hyteissä myös kylpyamme). Hytin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä, TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Osaan tämän hyttikategorian hyteistä mahtuu 4 henkilöä.
Hytin koko: 16-18m2, parveke 4m2.

SuljeLue lisää

Junior Suite

Junior-sviitissä on kaksi vuodetta, jotka voi yhdistää parivuoteeksi, oleskelutila, kylpyhuone ja parveke.

Hytin vakiovarusteluun kuuluu: TV, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytin koko n. 27 m2, parveke n. 8m2.

SuljeLue lisää

Family Suite

Perhesviittiin kuuluu oma parveke mukavalla pöytäryhmällä. Hytissä on kaksi makuuhuonetta queen-size vuoteilla (lisäksi extravuoteet ja vuodesohva), kaksi kylpyhuonetta ja erillinen oleskelutila. Vakiovarusteluun kuuluu: TV, puhelin, minibaari, tallelokero, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Sviittiin mahtuu jopa 8 henkeä, vähintään viidelle.

Sviitin koko: 55m2, parveke 22m2, koot voivat hieman vaihdella.

SuljeLue lisää

Grand Suite

Tähän tilavaan sviittiin kuuluu yksityinen parveke istuinryhmällä. Queen-size vuoteen saa myös pyynnöstä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu: sohvaryhmä/viihdetila, 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Kylpyhuoneessa on suihku, kylpyamme ja kaksi lavuaaria (Grand Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttiemme kylpyhuoneet). Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Joissain hyteissä on vuodesohva, joten tilaa myös neljälle.
Lisäksi concierge-palvelu, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.
Sviitin koko: 32-35m2, parveke 12m2, koot vaihtelevat laivoittain.

SuljeLue lisää

Owner's Suite

Tämä on yksi parhaista sviiteistämme. Sviitissä on oma parveke pöytäryhmällä, Queen-Size vuode, erillinen oleskelutila vuodesohvalla ja kylpyhuone kylpyammeella, suihkulla sekä kahdella lavuaarilla. (Owner´s Suiten kylpyhuone on suurempi kuin sisä-, näköala- ja parvekehyttiemme kylpyhuoneet). Lisäksi vakiovarusteluun kuuluu: 42" plasma-TV, stereot, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille. Hytissä on tilaa neljälle hengelle.
Lisäksi concierge-palvelu, johon kuuluu mm. yksityinen lounge sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.
Sviitin koko: 57m2, parveke 19m2.

SuljeLue lisää

Royal Suite

Royal- sviitti on tilava ja siellä on erillinen makuuhuone, jossa on king-size vuode. Lisäksi sviitissä on pieni keittiö, jääkaappi, oma ruokasali. Sviitin vakiovarusteluun kuuluu: pieni flyygeli, plasma-TV, radio, puhelin, multimediakeskus omassa viihdehuoneessa, tallelokero, minibaari, vaatekaappi, peilipöytä ja hiustenkuvaaja. Kylpyhuoneessa on suihku sekä kylpyamme. Suurella parvekkeella on istuinryhmä sekä poreallas. Pistokkeet 110/220 voltin sähkölaitteille.
Lisäksi concierge-palvelu, johon kuuluu mm. pääsy yksityiseen loungeen sekä henkilökohtaista palvelua ja apua koskien tilauksia, retkiä ja muissa tarpeissa.
Sviitin koko n.130m2, parveke n. 35m2. Koot vaihtelevat laivoittain.

SuljeLue lisää

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

10.08.2020
Toimistomme heinä-elokuun aukioloajat
25.06.2020
Matkustusrajoitusten vaikutuksista matkoihimme 31.7.2020 asti
12.05.2020
Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkoihimme 30.6.2020 asti
29.04.2020
Tietoa koronaviruksen vaikutuksista toukokuun matkoihimme