YRITYSTIEDOT - OK-MATKAT

Ohjelmallisella kaupunkimatkalla olet kuin paikallisen vieraana
Kun lähdet kanssamme ohjelmalliselle kaupunkimatkalle, ainoa asia josta sinun on itse huolehdittava, on lomatunnelmaan virittäytyminen. Palvelevana matkanjärjestäjänä tarjoamme sinulle huolella valitut lennot ja käsin poimitut hotellit, vastaamme sujuvista lentokenttäkuljetuksista ja järjestämme sinulle kiinnostavia retkiä ja ohjelmaa. Suomenkielisen oppaamme vuosien saatossa kartuttama kaupunkituntemus varmistaa, että voi lomailla rennosti kuin paikallisen asukkaan vieraana. Palvelumme avulla vieras kaupunki kahviloineen, putiikkeineen, toreineen ja teattereineen avautuu sinulle kuin uusi hauska tuttavuus.

Palvelemme Sinua
Meillä palvelu tarkoittaa sitä, että saat meiltä kaiken mitä tarvitset onnistuneeseen matkaan: kohdemateriaalin, vastaukset kysymyksiisi, kokeneen henkilökuntamme huolella valitsemat lennot ja hotellit, lentokenttäkuljetukset, kiinnostavaa matkaohjelmaa ja paikallisen suomenkielisen oppaan palvelut.

Ohjelmaa Sinulle
Asiantunteva oppaamme vie sinut mielenkiintoisille retkille tutustumaan kohdekaupunkisi tärkeimpiin nähtävyyksiin. Häneltä saat vastaukset askarruttaviin kysymyksiin ja myös vinkit kaupungin parhaista ravintoloista, gallerioista ja teattereista.

Turvaamme matkasi
Olemme Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisterin ja vakuusrahaston jäsenyritys. Vakuutemme kattaa kaikki matkamme.

Kotimainen, kokenut matkanjärjestäjä
OK-Matkat on vuonna 1982 perustettu kotimainen perheyritys, joten meillä on pitkä kokemus suomalaisten onnistuneiden lomien eteen tehdystä työstä.

OK-MATKAT OY LTD
Fabianinkatu 4 B
00130 HELSINKI
Puh (09) 2510 2050
Fax (09) 2510 2022
myynti@okmatkat.fi
www.okmatkat.fi

Y-tunnus 2815557-3
KKV rekisterinumero: 451/17/MjMv

Valvova viranomainen:

Kilpailu- ja kuluttajavirasto
PL 5, 00531 Helsinki
Käyntiosoite:
Siltasaarenkatu 12 A, 00530 Helsinki
Puhelin: 029 505 3000 (vaihde)
kirjaamo@kkv.fi
www.kkv.fi

 
Avainlippu_logo_Suomalaista_palvelua