Varaa matkasi

Kohde: Alicante

Ryhmäkohteena Alicante

Kun muinaiset roomalaiset valloittivat nykyisen Alicanten alueen, he antoivat sille nimeksi Lucentum, valon kaupunki.

Nyt vuosituhansia myöhemmin on Alicanten vuoro valloittaa sinut ja ryhmäläisesi, minkä tämä Costa Blancan pääkaupunki tekeekin vaivattomasti. Aseinaan sillä on makuhermoja kutkuttava gastronomia, värikäs historia, espanjalaisen satamakaupungin elämänmeno – ja 2800 tuntia auringonpaistetta vuodessa.

Alicante on eläväinen eteläespanjalainen kaupunki, jossa asuu noin 320 000 ihmistä. Sen ydinkeskustassa on monia ryhmille sopivia hotelleja, joista on lyhyt kävelymatka kaikkiin matkailijoiden kannalta merkittäviin paikkoihin. Etenkin suurille ryhmillemme suosittelemme tasokasta Mélia Alicante -hotellia, joka sijaitsee merellisissä maisemissa aivan uimarannan ja huvivenesataman vieressä. Monet ryhmistämme valitsevat matkakohteekseen Alicanten sen miellyttävän ilmaston, gastronomian ja kaupunkirannan vuoksi.

Lentoyhteys: Esimerkiksi Norwegian, suora lento Helsinki-Alicante-Helsinki, kesto n. 4 h 25 min.


Ryhmäretki-ideoita

Tässä näet muutaman esimerkin retkistä, joita toteutamme ryhmillemme Alicantessa. Suunnittelemme mielellämme retkiä myös ryhmäsi omien toiveiden perusteella. Järjestämme Alicanten seudulla myös ammatillisia ja harrastuksiin liittyviä teemavierailuja.


Kävelykierros Valon Kaupungissa

Kompaktissa Alicantessa kaikki on kätesi ulottuvilla: gourmet-tapaksia tarjoilevat ravintolat, valtavien fiikuspuiden varjostamat terassit, laadukkaiden pikkuliikkeiden ostoskadut ja viehättävä ranta-alue. Kaiken tämän ja paljon muuta mielenkiintoista ryhmäsi näkee Alicanten kävelykierroksella. Käyntikohteisiin kannattaa liittää myös vierailu Art deco -tyylisessä pääkauppahallissa, jonne ryhmäläisesi haluavat takuuvarmasti palata uudelleen nauttimaan sen autenttisesta tunnelmasta ja Costa Blancan herkuista.

Kaupunkikuvaa hallitsee Euroopan suurimpiin keskiaikaisiin linnoituksiin kuuluva Santa Barbara, joka vartioi kaupunkilaisia Benacantil-vuoren huipulta käsin. Kävelykierroksen päätteeksi nousemme hissillä ylös linnoitukselle, jonka näköalatasanteelta 166 metrin korkeudesta avautuu häikäisevä näkymä Alicanten kaupunkiin, huvivenesatamaan, hienohiekkaiselle uimarannalle ja kauas Välimerelle.


Gourmet-tapas -retki

Vatsaa ja silmiä hivelevä retki paikallisen sormiruoan saloihin. Espanjan keittiö on ainutlaatuinen monimuotoisuudessaan ja raaka-aineiden rikkaudessaan. Jokaisella alueella on omat ruokalajinsa ja tuoreet raaka-aineet, joita yhdistetään ennakkoluulottomasti perusideaa unohtamatta: raaka-aineen tulee maistua eikä sitä peitetä turhilla mausteilla.

Tällä iltaretkellä ryhmäsi nauttii tapasillallisen yhdessä Alicanten suosituimmista tapaspaikoista ja kuulee samalla tapasten historiasta.


Hyväntuulinen Villajoyosa

Villajoyosa on pieni historiallinen rantakaupunki noin 30 km Alicantesta pohjoiseen. Kaupungin nimi viittaa hyväntuulisuuteen ja iloisuuteen.

Villajoyosan vanhoilla ja värikkäillä kujilla ryhmäsi aistii välimerellisen tunnelman ja kaupungin rikkaan historian. Teemme lyhyen kävelykierroksen keskustassa, vierailemme suklaamuseossa ja nautimme kakkukahvit. Pienille ryhmille retki on mahdollista tehdä paikalliseen tunnelmaan heittäytyen raitiovaunulla.


Meriretki Tabarcalle

Tabarcan saari on Valencian itsehallintoalueen ainoa ympärivuotisesti asutettu saari, jonne viemme ryhmäsi keskustan rantakadun kupeesta lähtevällä katamaraanilla.

Saaren keskusta on pieni ja idyllinen. Aikoinaan aluetta asuttivat merirosvot, joiden tarkoitus oli hyökätä Alicanteen. Nykyisin merirosvot ovat kaikonneet, ja tilalle ovat tulleet kirkkaasta vedestä nauttivat sukeltajat.

Ryhmäsi tutustuu saareen kävelykierroksella, jonka jälkeen on vapaa-aikaa lounasta tai vaikkapa snorklausta varten. Retkelle on hyvä ottaa mukaan uimalasit ja -tossut, sillä ranta on kivikkoinen.  


Viinitilaretki

Tällä puolipäiväretkellä viemme ryhmäsi Alicanten sisämaahan ja viinialueelle, jossa tutustumme yhteen alueen merkittävimmistä viinitiloista. Kuulemme viininviljelystä ja -tuotannosta alueella ja maistelemme tilan viinejä. Retken päätteeksi ryhmäläisesi voivat ostaa tuliaisiksi viinitilan antimia.


Tee ryhmämatkatarjouspyyntö Alicanteen tästä

 


 

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!