MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
15.-29.11.2021 14 yötä

Alustava matkaohjelma

15.-16.11. – Tervetuloa Balille

Kokoontuminen 3 tuntia ennen koneen lähtöä Helsinki–Vantaan lentoasemalla ja lähtö Qatar Airwaysin lennolla Dohaan. Koneenvaihto ja jatkolento Balille, jonne saavutaan 16.11. Bussikuljetus Denpasarin lentokentältä Uluwatuun. Lyhyen ajomatkan jälkeen kirjautuminen sekä illallinen Uluwatu Surf Villas’ssa, joka sijaitsee vaikuttavalla paikalla kalliojyrkänteen päällä. Illallisen jälkeen vielä venyttelemme lennon jäykistämiä lihaksia joogalla.


17.-19 .11. – Uluwatu Surf Villas

Uluwatun upeissa maisemissa päivät täyttyvät erilaisista joogaharjoituksista, mm. hathajoogaa, yinjoogaa, joogapilatesta, hengitysharjoituksia, meditaatiota sekä eriaiheisia luentoja.

Päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen.


20.11. – Uluwatu Surf Villas – Adiwana Jembawan, Ubud

Aamujoogan, aamiaisen ja huoneiden luovutuksen jälkeen lähdemme kohti Balin keskiosassa sijaitsevaa Ubudia. Iltapäivällä majoittuminen Adiwana Jembawan hotelliin. Illansuussa joogaharjoitus. Omatoiminen illallinen.


21.–22.11. – Adiwana Jembawan, Ubud

Ubud on saaren taiteen ja kulttuurin keskus ja keskitymmekin nauttimaan Ubudin ilmapiiristä ja tämän mielenkiintoisen kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista.

Toki hiukan joogaamme näinäkin päivinä. Käymme myös katsomassa perinteisiä balilaisia tansseja. Ubudin keskustassa on hyvät palvelut. Kahviloita, ravintoloita ja myymälöitä löytyy pääkadun varrelta. Tuliaisostosten tekoon Ubud onkin matkallamme paras paikka Seminyakin lisäksi. Päivittäin tarjolla aamiainen. Muut ateriat Ubudissa omatoimisesti.


23.11. – Ubud – Bali Mandala

Joogaharjoituksen jälkeen aamiainen, jonka jälkeen huoneiden luovutus ja lähtö kohti saaren pohjoisosassa sijaitsevaa Bali Mandalaa. Iltapäivällä saavumme Bali Mandalaan, jossa nautimme kevyen lounaan ja majoittaudumme bungaloweihin. Ennen illallista kevyt lymfajooga.


24.–26.11. – Bali Mandala

Bali Mandalan rauhallisessa ja vehreässä miljöössä päivät täyttyvät erilaisista joogaharjoituksista, luennoista, rentoutumis- ja meditaatioharjoituksista sekä chakratanssista että matrakaraokesta.

Päivittäin tarjolla aamiainen, lounas ja illallinen.


27.11. – Bali Mandala – Seminyak

Aamiainen ja joogahetki. Huoneiden luovutus ja lähtö kohti Denpasaria, jossa majoitumme viimeiseksi yöksi Seminyakissa Vila Lumbung hotelliin. Illalla rentoudumme vesijumpassa. Omatoiminen illallinen.


28.-29.11. – Näkemiin Bali

Aamiainen ja joogahetki. Huoneiden luovutus (hotellissa on tila matkatavaroille). Päivä aikaa shoppailuun ja allasosastolla nautiskeluun. Illalla vielä tuolijooga ennen kuin jätämme hyvästit Balille ja lähdemme kotia kohti. Kuljetus Denpasarin lentokentälle, josta Qatar Airwaysin lento lähtee klo 00:30 Dohan kautta Helsinkiin. Helsinkiin saavutaan maanantaina klo 13:55.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!
10.08.2020
Toimistomme aukioloajat 30.9.2020 asti
25.06.2020
Matkustusrajoitusten vaikutuksista matkoihimme 31.7.2020 asti
12.05.2020
Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkoihimme 30.6.2020 asti