MATKUSTUSKAUSI:  
syyskuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Varaa matkasi

Kohde: Brugge

Hotelli Martin's Brugge

3

Bruggen historiallisen keskustan sydämessä lähellä Grote Markt -aukiota ja vastapäätä Belfort-kellotornia sijaitseva hotelli. Buffetaamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti aivan Bruggen historiallisen keskustan sydämessä vastapäätä Belfort-kellotornia vain parin minuutin kävelymatkan päässä Grote Markt -aukiolta. Myös kaupungin kauniit kanavat sekä monet suosituimmista nähtävyyksistä kuten Burg-aukio kaupungintaloineen ja Onze-Lieve-Vrouwekerk -kirkko, jonka 122-metrinen torni on Euroopan korkein, ja jossa voit ihailla Michelangelon Madonna ja lapsi -veistosta, ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellin läheisyydessä on myös mm. Historian museo ja suklaamuseo sekä lukuisia ravintoloita, kahviloita ja pikkuliikkeitä.

HUONEET
Lämpimin värein, perinteitä ja nykypäivää yhdistäen sisustetuissa mukavissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet ovat keskenään eri muotoisia ja eri tavalla sisustettuja. Huoneista näköala Belfort-kellotorniin, sisäpihalle tai puutarhaan. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, oleskelutila, jossa takka, baari, josta näköala Belfort-kellotornille sekä useita kokoustiloja. 

Rakennettu  2005 Huoneita  177
Uudistettu  2016 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  *** Ilmastointi  on
Kerroksia  4 keskustaan  keskustassa
Hissejä  4        

Osoite:  Oude Burg 5, 8000 Brugge


Puhelin:   +32 50 445111


WWW:  www.martinshotels.com/en/hotel/martins-brugge

SuljeLue lisää

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

25.02.2020
Koronavirustilanne Italiassa
18.02.2020
Koronavirus ei vaikuta tällä hetkellä OK-Matkojen matkoihin
12.02.2020
Kevättarjouksia
15.01.2020
Messutarjoukset jopa -200 € /henkilö!