MATKUSTUSKAUSI:  marraskuu

LOMAVAIHTOEHDOT
9 yötä, perjantai-sunnuntai

Finnair logo

Varaa matkasi

Kohde: Hongkong

Hotellit


Hotelli Panorama

4

Tasokas hotelli, joka sijaitsee modernissa pilvenpiirtäjässä loistavalla paikalla Kowloonissa Tsim Sha Tsuin alueella. Hotellin ympäristössä on lukuisia ravintoloita, kauppoja sekä ostoskeskuksia. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Loistavalla paikalla Kowloonissa Tsim Sha Tsuin alueella. Hotellin ympäristössä on lukuisia ravintoloita, kauppoja ja ostoskeskuksia, useita museoita sekä MTR-asema, josta hyvät yhteydet lähes kaikkialle kaupungissa. iSquare-ostoskeskus ja K11 Art Mall, josta löydät niin kauppoja, ravintoloita kuin taideteoksiakin, on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Avenue of Stars -rantapromenaadille kävelet n. 10-15 minuuttia. 

HUONEET 
Vaalein sävyin sisustetuissa viihtyisissä huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, silitysrauta ja –lauta, maksullinen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Savuttomia huoneita saatavilla. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on 38. kerroksessa sijaitseva AVA-ravintola/baari, josta upeat näköalat Victoria harboriin, Café Express kahvila-ravintola, kattoterassi, kuntosali ja kokoustilat. 

Rakennettu  2008 Huoneita  324
Uudistettu  - Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi  on
Kerroksia 40 Keskustaan  keskustassa
Hissejä 5    

Osoite:  8A Hart Avenue, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong


Puhelin:  +852 3550 0388


WWW:  www.hotelpanorama.com.hk/

SuljeLue lisää

Hotelli Eaton

4

Viihtyisä ja moderni hotelli, jolla erinomainen sijainti Kowloonissa kuuluisalla Nathan Road –ostoskadulla. Hotellin ympäristössä on paljon suosittuja ravintoloita, useita ostoskeskuksia sekä kaunis Kowloon Park –puisto. Lyhyt kävelymatka suosituille Temple Streetin ja Jade Marketin tori- ja ostosalueille. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti Kowloonissa kuuluisalla Nathan Road –ostoskadulla. Hotellin ympäristössä on paljon suosittuja ravintoloita, useita ostoskeskuksia sekä kaunis Kowloon Park –puisto. Lyhyt kävelymatka suosituille Temple Streetin ja Jade Marketin tori- ja ostosalueille. Lähimmälle MTR-asemalle kävelet n. 5 minuutissa. 

HUONEET 
Maanläheisin sävyin sisustetuissa mukavissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot tai parkettilattiat. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Hotellissa on viihtyisä aulabaari, kahvila ja useita ravintoloita, mm. kiinalainen ja japanilainen ravintola sekä aamusta iltaan auki oleva Metro Buffet & Grill. Hotellin ylimmässä kerroksessa kuntosali ja pieni ulkouima-allas. Hotellista löytyy myös kokoustilat. Hotellille on myönnetty EarthCheck Gold -sertifiointi.

Rakennettu  1990 Huoneita  465
Uudistettu  2013 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi  on
Kerroksia 21 Keskustaan  keskustassa
Hissejä 7    

Osoite:  380 Nathan Road, Kowloon, Hongkong


Puhelin:  +852 278 21818 


WWW:  hongkong.eatonhotels.com

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!