Lissabon

Portugali

MATKUSTUSKAUSI: maaliskuu-huhtikuu ja syyskuu-marraskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:

Miniviikko, 6 yötä

Hotelli Mundial

4

Suosittu, asiakkailtamme erinomaista palautetta saanut hotelli aivan Lissabonin ydinkeskustassa. Hotellin takana kohoaa vaikuttava Pyhän Yrjänän linnoitus ja Rossion aukiolle on lyhyt kävelymatka. Keskustan tärkeimmät nähtävyydet ja vilkkaat ostoskadut kävelyetäisyydellä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Loistavalla paikalla Lissabonin keskustassa, Baixa Pombalinan alueella. Lyhyt kävelymatka keskustan nähtävyyksille, Rossio-aukiolle ja vilkkaille ostoskaduille. Hotellin ympäristössä on myös lukuisia kahviloita ja ravintoloita.

HUONEET
Hiljattain uudistetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Parvekkeellinen huone saatavissa lisämaksusta.

YLEISET TILAT
Viihtyisä baari, kaksi ravintolaa ja kokoustiloja. Rakennuksen katolla kesäterassi, josta upeat näkymät kaupunkiin ja Pyhän Yrjänän linnoitukselle.
Hotelli tarjoaa viikon matkustajille yhden illallisen tai lounaan Jardim do Mundial -ravintolassa (juomat lisämaksusta). 

Huom! Vuoden 2016 alusta Lissabonissa peritään majoituksista kaupunkiveroa, joka maksetaan paikanpäällä uloskirjautumisen yhteydessä. Veron suuruus on 1 €/hlö/yö.

Rakennettu 1958 Huoneita 350
Uudistettu 2016 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 9 Keskustaan keskustassa
Hissejä 5    

Osoite: Praça Martim Moniz 2, 1100-341 Lissabon


Puhelin: +351 218 842 000


WWW: www.hotel-mundial.pt

SuljeLue lisää

Hotelli Dom Carlos Liberty

3

Moderni ja viihtyisä keskustahotelli lähellä Avenida da Liberdade -puistokatua, Marques de Pombal -aukiota ja Eduardo VII -puistoa. Mukava n. 15 minuutin kävelymatka ydinkeskustaan Rossion aukiolle sekä tärkeimmille nähtävyyksille ja ostoskaduille. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee lähellä Avenida da Liberdade -puistokatua, Marques de Pombal –aukiota ja Eduardo VII -puistoa. Mukava n. 15 minuutin kävelymatka ydinkeskustaan Rossion aukiolle sekä tärkeimmille nähtävyyksille ja ostoskaduille. Lähin metroasema on n. 200 metrin päässä hotellista.

HUONEET
Maanläheisin sävyin sisustetuissa pienehköissä huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, joka buffet-aamiaisen jälkeen muuntuu osaksi viihtyisää aulaa, jossa tv, internet, lehtiä sekä omatoimiperiaatteella toimiva kahvi/drinkki/snack -palvelu (lisämaksullinen). Hotellissa on myös kokoustilat sekä pieni kuntosali, josta näkymät Lissabonin kattojen ylle. 

Huom! Vuoden 2016 alusta Lissabonissa peritään majoituksista kaupunkiveroa, joka maksetaan paikanpäällä uloskirjautumisen yhteydessä. Veron suuruus on 1 €/hlö/yö.

Rakennettu 2004 Huoneita 59
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 8 Keskustaan 800 m
Hissejä 2    

Osoite: Rua Alexandre Herculano 13, 1150-005 Lissabon


Puhelin: +351-213 173 570


WWW: www.domcarlosliberty.com

SuljeLue lisää

SEURAAVAT ohjelmalliset kaupunkimatkat LISSABONIIN

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
22.12. La 28.12. Pe Joulu seitsemän kukkulan Lissabonissa, la-pe Finnair 1 579,00 € VARAA
16.3. La 22.3. Pe Lissabon ohjelmallinen la-pe, Finnair 949,00 € VARAA
23.3. La 29.3. Pe Lissabon ohjelmallinen la-pe, Finnair 949,00 € VARAA
30.3. La 5.4. Pe Lissabon ohjelmallinen la-pe, Finnair 1 049,00 € VARAA
6.4. La 12.4. Pe Lissabon ohjelmallinen la-pe, Finnair 1 049,00 € VARAA