MATKUSTUSKAUSI:  
toukokuu ja lokakuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Cellai - Firenze

4

Firenzen historiallisessa sydämessä sijaitseva hotelli toimii 1800-luvun restauroidussa arvorakennuksessa. Astuessasi hotelliin sinua tervehtii lämmin toscanalaistunnelma ja moderni tyylikkyys. Hienojen puitteiden ohella erinomainen henkilökunta tekee oleskelustasi Cellai-hotellissa nautittavan kokemuksen. Cellai on kotisi Firenzessä! Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Firenzen historiallisessa sydämessä sijaitseva hotelli toimii 1800-luvun restauroidussa arvorakennuksessa kauniiden rakennusten ja kirkkojen ympäröimänä. Kaupungin kiinnostavimmat nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä hotellista. San Marcon aukio on parin korttelin päässä ja Tuomiokirkolle kävelet 10 minuutissa. 

HUONEET
Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Lämmitys ja ilmastointi kausittain. Huoneiden koko vaihtelee. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Astuessasi hotelliin sinua tervehtii lämmin toscanalaistunnelma ja moderni tyylikkyys. Yleisten tilojen sisustuksessa yhdistyy elegantti takkahuone, rauhallinen kirjasto ja intiimi olohuone. Arvokkaat antiikkihuonekalut ja kattokruunut lisäävät kokonaisuuteen ripauksen ylellisyyttä. Hotellin historia on läsnä ajan patinoimissa tauluissa sekä vanhoissa esineissä. Yläkerran pieni oleskeluaula muistuttaa toiminnan alkuajoista, jolloin vuokrattavia huoneita oli kaksi. Kattoterassi puutarhoineen tarjoaa rauhallisen paikan rentoutumiseen sekä upeat näkymät yli Firenzen kattojen. Hotellissa on usein myös vaihtuvia taidenäyttelyitä,  joiden teokset ovat myytävänä. Hotellissa on myös aamiaishuone, Honesty bar ja kokoustila.

Rakennettu 1881 Huoneita 68
Uudistettu 2014 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi kausittain
Kerroksia 4 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite:  via 27 Aprile 52 r, 50129 Firenze


Puhelin: +39 055 48 92 91


WWW: www.hotelcellai.it

SuljeLue lisää

Hotelli Palazzo Piccolomini - Orvieto

3+

Orvieton historiallisessa keskustassa Piazza Ranieri -aukiolla sijaitseva viehättävä pikkuhotelli, joka toimii 1500-luvulta peräisin olevassa Piccolomini-paavisuvun asuinpalatsissa. Orvieton pieni keskusta ja sen tärkein nähtävyys katedraali ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Orvieton historiallisessa keskustassa Piazza Ranieri -aukiolla. Orvieton pieni keskusta ja sen tärkein nähtävyys katedraali ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Palazzo Piccolomini sijaitsee kukkulan laella, jonne nousemme hissillä tai liukuportailla bussin jättäessä meidät alas Foro Boarion pysäköintialueelle.

HUONEET
Huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja laattalattia. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Sijainti vanhalla etruskialueella näkyy hotellin sisustuksessa, jossa on mukana myös renessanssin ajan vaikutteita. Vaaleat värit, holvikaaret ja kivipylväät luovat autenttisen ja rauhallisen tunnelman. Hotellissa on ravintola, aamiaishuone, kahvila, viinikellari ja kokoustila.

Rakennettu 1500-luvulla Huoneita 31
Uudistettu 2015 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 4 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite:  Piazza Ranieri 36, 05018 Orvieto


Puhelin: +39 0763 341743


WWW:  www.palazzopiccolomini.it/

SuljeLue lisää