MATKUSTUSKAUSI:  
kesäkuu-syyskuu
MATKAVAIHTOEHDOT:  
Miniviikko, 4 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Camden Court

4

Suosittu hotelli erinomaisella sijainnilla Dublinin keskustassa St. Stephen's Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa. Irlantilainen aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Dublinin keskustassa, St. Stephen’s Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa. Keskustan nähtävyydet kuten Trinity College, Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral sekä Pyhän Patrikin katedraali ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Hotellin ympäristössä on myös paljon ravintoloita, kahviloita ja pubeja. 

HUONEET
Viihtyisissä ja kauniisti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on irlantilaista ruokaa tarjoava suosittu Iveagh-ravintola, C-Central -baari, monipuoliset kokoustilat sekä vapaa-ajankeskus, jossa sauna, 16 metrin uima-allas, poreallas ja kuntosali.

Rakennettu 1998 Huoneita 251
Uudistettu 2015 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi ei
Kerroksia 6 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Camden Street, Dublin 2


Puhelin: + 353 1 475 9666


WWW: www.camdencourthotel.com

SuljeLue lisää

Hotelli Academy Plaza

3

Erinomaisella paikalla Dublinin keskustassa, O’Connell pääkadun tuntumassa, rauhallisen sivukadun varrella sijaitseva Comerfordin perheen omistama hotelli. Tärkeimmät nähtävyydet, ostospaikat sekä ravintolat ja kahvilat ovat lyhyen matkan päässä. Trinity College -yliopistolle sekä matkailijoiden ja taiteilijoiden suosimaan Temple Barin kaupunginosaan kävelet noin 10 minuutissa. Hotellissa on modernit yleiset tilat ja hyvin varustellut huoneet. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Dublinin keskustassa, O’Connell pääkadun tuntumassa, rauhallisen sivukadun varrella. Tärkeimmät nähtävyydet, ostospaikat sekä ravintolat ja kahvilat ovat lyhyen matkan päässä hotellista. Trinity College -yliopistolle sekä matkailijoiden ja taiteilijoiden suosimaan Temple Barin kaupunginosaan kävelet noin 10 minuutissa.

HUONEET
Hiljattain uudistetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Viihtyisän hotellin modernia tyyliä edustavissa yleisissä tiloissa on perinteistä irlantilaista ruokaa modernilla vivahteella tarjoava Oscars-ravintola, Plaza Bar & Grill baari/ravintola, kuntoiluhuone sekä kokoustiloja.

Rakennettu 1998 Huoneita 304
Uudistettu 2017 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 7 Keskustaan keskustassa
Hissejä 3    

Osoite: 10-14 Findlater Place, Dublin 1


Puhelin:  +353 1 878 0666


WWW: www.academyplazahotel.ie

SuljeLue lisää