Dublin

Irlanti

MATKUSTUSKAUSI: kesäkuu-syyskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä

Finnair logo

Hotelli Camden Court

4

Suosittu hotelli erinomaisella sijainnilla Dublinin keskustassa St. Stephen's Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa. Irlantilainen aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Dublinin keskustassa, St. Stephen’s Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa. Keskustan nähtävyydet kuten Trinity College, Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral sekä Pyhän Patrikin katedraali ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Hotellin ympäristössä on myös paljon ravintoloita, kahviloita ja pubeja. 

HUONEET
Viihtyisissä ja kauniisti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on irlantilaista ruokaa tarjoava suosittu Iveagh-ravintola, C-Central -baari, monipuoliset kokoustilat sekä vapaa-ajankeskus, jossa sauna, 16 metrin uima-allas, poreallas ja kuntosali.

Rakennettu 1998 Huoneita 251
Uudistettu 2015 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi ei
Kerroksia 6 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Camden Street, Dublin 2


Puhelin: + 353 1 475 9666


WWW: www.camdencourthotel.com

SuljeLue lisää

Hotelli Harcourt

3-

Viihtyisä ja suosittu hotelli hyvällä sijainnilla Dublinin ydinkeskustassa. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja useat ravintolat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee ydinkeskustassa, St. Stephen’s Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa, Liffey-joen eteläpuolella. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet, monipuoliset ostosmahdollisuudet ja useat ravintolat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä hotellista. Raitiovaunupysäkki hotellin läheisyydessä. 

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Hotelli koostuu kahdeksasta yrjöjen aikaisesta rakennuksesta, joista yhdessä asui aikoinaan George Bernard Shaw. Hotellissa on ravintola, suosittu Dtwo -yökerho, pianobaari, kahvila ja lämmitetty ulkoterassi, joista saattaa kuulua ääniä hotellihuoneisiin. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu 1860 Huoneita 110
Uudistettu 2000 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: 60-65 Harcourt Street, Dublin 2


Puhelin: +353 1 478 3677


WWW: www.harcourthotel.ie

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Dubliniin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
26.8. Su 30.8. To Dublin ohjelmallinen su-to, Finnair 799,00 € VARAA
9.9. Su 13.9. To Dublin ohjelmallinen su-to, Finnair 899,00 € VARAA