MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
30.4.-4.5.2015   4 yötä 

Hotelli Imperial

3

Historiallinen, ainutlaatuista tunnelmaa huokuva hotelli täynnä kiehtovia tarinoita menneisyydestä. Maltalaisen aatelisen tyttärelleen rakennuttama villa valmistui vuonna 1865. Vuosien saatossa rakennus on toiminut hotellin lisäksi mm. metsästysmajana ja sairaalana. Hotellissa on asunut lukuisia kuuluisuuksia, kuten kuningatar Victorian tytär Louise, prinssi Leopold, lordi Mountbatten ja Itävallan keisarinna Sissi. Buffet-aamiainen sisältyy hintaan. Puolihoito lisämaksusta.

SIJAINTI
Imperial sijaitsee rauhallisella asuinalueella keskellä Sliemaa lyhyen kävelymatkan päässä lauttasatamasta, josta nopea yhteys Vallettaan. 

HUONEET
Yleisiä tiloja hieman vaatimattomampaan tyyliin kalustetut huoneet ovat yksilöllisiä kooltaan ja sisustukseltaan; yhteistä on vain vanhan rakennuksen vaikuttava huonekorkeus. Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, maksullinen talletus, kahvin/teenkeittovälineet ja laattalattiat. 

YLEISET TILAT
Yleisten tilojen marmorilattiat, näyttävät portaikot ja tarkoin valitut koriste-esineet luovat menneen ajan arvokasta ilmapiiriä. Sisäpihan hyvin hoidettu puutarha uima-altaineen on kuin keidas keskellä kaupunkia. Hotellissa on myös ravintola, baari, ja kokoustiloja. Uima-allas avoinna sään salliessa.

Rakennettu 1865 Huoneita 95
Uudistettu 2000-luvulla Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 2 Keskustaan (Sliema) keskustassa
Hissejä 1    

Osoite:  1 Rudolphe Street, Sliema, SLM 1279 Malta


Puhelin: +356 213 44093


WWW: www.imperialhotelmalta.com

SuljeLue lisää