MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
11.– 18.9.2016 7 yötä 

Alustava matkaohjelma:

Sunnuntai 11.9. – Tervetuloa Alteaan
Norwegianin lento lähtee Helsingistä klo 12:50 ja saapuu Alicanteen klo 16:15. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa lentokentän tuloaulassa Hyvä Terveys -kyltin kanssa. Noin tunnin pituinen ajomatka lentokentältä Alteaan Cap Negret -hotelliin. Majoittuminen ja hotellialueeseen tutustuminen. Tervetuloillallinen hotellin ravintolassa.

Maanantai 12.9. – Joogaa, luento ja vesijumppaa
Ennen aamiaista lempeää hathajoogaa. Aamiaisen jälkeen luento: Hyvinvoinnin aakkoset. Päivällä aikaa nauttia hotellin palveluista ja rentoutua uima-altaalla tai lähteä tutustumaan idylliseen Altean kaupunkiin.
Ennen illallista ohjattu vesijumppa hotellin uima-altaalla.

Tiistai 13.9. – Pilatesta, joogaa ja retki Alicanteen
Ennen aamiaista vahvistava pilatesharjoitus. Aamiaisen jälkeen opas noutaa ryhmän hotellista ja lähdemme bussilla Alicanten kaupunkiin. Kahden tunnin kävelykierroksella tutustumme Alicanten vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Kävelyn aikana näemme keskustan vilkkaat ravintola- ja ostoskadut, käymme perinteisessä kauppahallissa ja tutustumme kaupungin muihin nähtävyyksiin. Opas kertoo kaupungin historiasta ja nykypäivästä sekä antaa reitin varrella vinkkejä ostos- ja lounaspaikoista. Nousemme hissillä ihailemaan näköaloja Santa Barbaran linnoitukselle. Retken päätteeksi vapaa-aikaa omakustanteiselle lounaalle ja ostoksille. Takaisin kohti Alteaa lähdemme klo 15.30. Ennen illallista rauhoittava yinjooga.

Keskiviikko 14.9. – Joogaa ja luento
Aloitamme aamun energisoivalla shaktijoogalla. Aamiainen, jonka jälkeen luento: Selvyyttä selästä. Päivällä aikaa nauttia hotellin palveluista ja rentoutua uima-altaalla. Iltapäivällä lempeä lymfajooga. Illallinen.

Torstai 15.9. – Vaellusretki Guadalestin ympäristöön
Aamiaisen jälkeen lähdemme hotellista bussilla suomenkielisen oppaan kanssa kauniiseen ja jylhään Guadalestin laaksoon, jossa meitä odottaa englanninkielinen vaellusopas. Alueella on eripituisia kävelyreittejä. Guadalestin viehättävän kylän helmi on linna, joka sijaitsee korkeimmalla kohdalla ja josta on upeat näkymät alas jokilaaksoon ja tekojärvelle.  Päivän kävelyn ohessa nautimme lounaan paikallisessa ravintolassa. Illansuussa palaamme takaisin hotellille. Illallinen.

Perjantai 16.9. – Joogaa ja luento
Ennen aamiaista energisoiva kundaliinijooga. Aamiaisen jälkeen luento: Elinvoimaa hengittämisestä ja rentoutumisesta. Päivällä aikaa nauttia hotellin palveluista ja rentoutua uima-altaalla. Iltapäivällä lempeä hathajoogaa. Illallinen.

Lauantai 17.9. – Joogaa ja Alicante, Tapas-illallinen
Aloitamme päivän energisoivalla astangajoogalla. Aamiainen hotellissa. Klo 13:00 bussikuljetus hotellista Alicanteen. Iltapäivä Alicantessa on vapaa omatoimiseen ohjelmaan. Tapaamme oppaan etukäteen sovitussa paikassa ja menemme läksiäisillalliselle La Taberna del Gourmet –ravintolaan, jossa nautimme runsaan tapas-illallisen. Klo 21:00 lähdemme takaisin kohti Alteaa, jonne saavumme viimeistään klo 22.00. 

Sunnuntai 18.9. – Näkemiin Espanja
Aikainen herätys ja huoneiden luovutus. Klo 04:00 lähtö bussilla hotellista Alicanten lentokentälle. Norwegianin lento lähtee klo 07:00 ja saapuu Helsinkiin 12:10.

Huom. otathan oman joogamaton matkalle mukaan.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

23.04.2021
Toimistomme huhti- ja toukokuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!