MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
16.-20.4.2015 4 yötä 

Alustava matkaohjelma

To 16.4. – saapuminen Pariisiin
Postitamme lentoliput ilmoittamaanne osoitteeseen noin kaksi viikkoa ennen matkalle lähtöä. Finnairin lento lähtee Helsinki – Vantaan lentoasemalta terminaalista 2 (T2).
Finnairin aamulento AY879 lähtee Helsingistä klo 09:25 ja saapuu Pariisiin klo 11:30. Suomenkielinen opas on ryhmää vastassa lentokentän tuloaulassa Elle-lehden kyltin kanssa. Kuljetus keskustaan Montparnassen alueelle Le M hotelliin. Huoneet saamme klo 14:00 jälkeen, joten jätämme matkatavarat hotellille säilytykseen. Lounas, jonka jälkeen kävelemme muutaman korttelin tapaamaan muotisuunnittelija Anna Ruohosta hänen muotiliikkeeseensä. Tapaamisen jälkeen paluu hotellille ja sisäänkirjautuminen hotelliin. Lounaalla Elle-lehden muotitoimittaja Sakke Hytönen antaa shoppailuvinkkejä tuleville päiville. Ilta vapaa.

Pe 17.4. – Fashion & mode kiertoajelu
Aamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Pariisiin fashion & mode kiertoajelussa. Noin kolmituntisen kierroksen aikana kuulemme Pariisin – muodin, kauneuden ja gastronomian kehdon- valloittavasta historiasta ja nykypäivästä. Näemme missä Coco Chanel asui 40 v ajan avattuaan ensimmäisen liikkeensä Pariisiin, kuulemme Chanelin vauhdikkaasta elämästä ja parhaimpia paloja Rubinsteinin taipaleesta Pariisissa. Fashion & mode kierros valottaa muodin ja julkisuuden henkilöiden elämää Pariisissa sekä ennen että nyt samalla kun kuulemme värikkäitä pariisilaistarinoita ja näemme kauneimmat monumentit ja bulevardit sekä Seine-joen lukuisine siltoineen. Kierroksen aikana ohitamme myös juuri avatun Fondacion Louis Vuittonin museon, jonka kaksitoista isoa lasista purjetta ympäröi rakennusta. Kierros päättyy suomalaisen Rita Nouvelin pyörittämään Keppler hotelliin, jossa nautimme virvokkeita. Keppler on valittu yhdeksi Pariisin cooleimmista hotelleista. Bistrolounas, jonka jälkeen siirrymme Champs-Élysées’n suuntaan Louis Vuittonin näyttelyyn ja pääliikkeeseen. Paluu omatoimisesti hotellille. Ilta omaa aikaa.

La 18.4. – Shoppailua Ellen tapaan
Päivä on varattu ostoksille ja omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. Ellen shoppailusuositusten mukaan on helppo kierrellä liikkeestä toiseen.

Iltaohjelmana on mahdollisuus lähteä viettämään kabareeiltaa puvuiltaan ja lavasteiltaan upeaan Thierry Mugler show’n, joka poikkeaa pariisilaisesta kabareeperinteestä. Mugler Follies on tunnetun ranskalaisen suunnittelijan ja stylistin, Thierry Muglerin luoma aivan uusi cabaret Pariisin yössä. Lavalla nähdään niin tanssijoita, laulajia, akrobaatteja kuin mallejakin, jotka tekevät show’sta ainutlaatuisen hämmästyttävillä ja värikkäillä asuillaan. Lava täyttyy luovuudesta ja rohkeudesta ja Mugler onkin yhdistänyt iloa erotiikkaan ja taikuutta korkeaan teknologiaan.
Liput lisämaksusta 79 eur.

Su 19.4. – Yves Saint-Laurentin muotitalo
Retki Yves Saint-Laurentin muotitaloon. Jo 17-vuotiaana YSL voitti kansainvälisen muotikilpailun ja hänen ensimmäinen mallistonsa valloitti maailman. Hänen vallankumouksellinen ideansa oli soveltaa katumuodin elementtejä huippumuotiin ja hänen kuuluisia luomuksiaan ovat mm. naistensmokki, trenssitakki ja jumpsuit. Kierros YSL:n muotitalossa alkaa vastaanottosalongissa, jossa otettiin vastaan haute Couture-asiakkaat ja jossa mannekiinit esittelivät heille viimeisimmät luomukset. Vierailu jatkuu Yvesin studioon, kaikkein pyhimpään, jossa voidaan ihailla alkuperäisiä luonnoksia, kangasnäytteitä, taidetta ja muutamaa mittaamattoman arvokasta haute couture-luomusta. Vierailu kestää reilun tunnin. YSL:n muotitalolta kuljetus Pariisin suurimmalle kirpputorille marché au puces de Sain Ouen. Saint-Ouen kirpputori levittäytyy 7 hehtaarin alueelle. Paluu kirpputorilta omatoimisesti hotelliin. Ilta omaa aikaa.

Ma 20.4. – kotimatkalle
Aamupäivä vapaata aikaa. Puolen päivän aikoihin bussi noutaa ryhmän hotellilta ja kuljetus lentokentälle. Finnairin lento AY876 lähtee klo 15:25 ja saapuu Helsinkiin klo 19:15.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.