MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
18.-25.8.2019 7 yötä ja 8 päivää 
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Victoria / Galway

3

Aivan Galwayn keskustassa lähellä Eyre aukiota sijaitseva hotelli. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI  
Hotelli sijaitsee aivan Galwayn keskustassa lähellä Eyre-aukiota. Kaupungin suosituimmat ostoskadut, ravintolat ja baarit ovat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

HUONEET  
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT 
Hotellissa on perinteisiin irlantilaisiin ruokiin erikoistunut Alexandra's-ravintola ja The Vic Bar -baari. Talletus vastaanotossa.

  Rakennettu       Huoneita    62
  Uudistettu    2018   Lisävuodemahdollisuus    ei
  Paikallinen luokitus    ***   Ilmastointi    ei
  Kerroksia    4   keskustaan    keskustassa
  Hissejä    1        

Osoite:  Victoria Place, Eyre Square, H91 KVWO Galway


Puhelin:  +353 91 567 433


WWW:  www.victoriahotelgalway.com

SuljeLue lisää

Hotelli The Wyatt Hotel / Westport

3

Westportin keskustassa, Octagon-aukion laidalla sijaitseva pieni boutique-hotelli on todellinen helmi. Auringonkukankeltainen, kukkaistutuksin koristeltu julkisivu on kuin karamelli, jota ei voi jättää nauttimatta. Sisäänastuessasi sinua tervehtii lämmin irlantilaistunnelma, johon vanhat esineet ja taideluomukset tuovat oman lisänsä. Ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi ”kotiisi ulkomailla”. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI  
Hotelli sijaitsee Westportin keskustassa Octagon-aukion laidalla.

HUONEET  
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, housuprässi, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Huoneiden sisustus vaihtelee. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT 
Hotellissa on JW's Brasserie -ravintola, Cobbler's Bar -pubi, jossa tarjolla myös perinteisiä irlantilaisia ruokia sekä Park Terrace -viinibaari ja kokoustila. Talletus vastaanotossa. Hotellin asukkaat voivat käyttää veloituksetta vieressä sijaitsevan Westportin vapaa-ajankeskuksen palveluja (uima-allas, poreallas, sauna ja höyryhuone).

  Rakennettu       Huoneita    62
  Uudistettu    2016   Lisävuodemahdollisuus    on
  Paikallinen luokitus    ***   Ilmastointi    ei
  Kerroksia    3   keskustaan    keskustassa 
  Hissejä    1        

Osoite: The Octagon, Westport, Co. Mayo


Puhelin:  +353 98 25027


WWW:  www.wyatthotel.com

SuljeLue lisää

Hotelli Abbey Hotel / Donegal

3

Donegalin keskusaukiolla, linnan vieressä sijaitseva Abbey Hotel on yksi Luoteis-Irlannin vanhimmista hotelleista ja se toimii mennyttä aikaa huokuvassa jykevässä kivirakennuksessa. Yleisten tilojen lämpimänruskeita sävyjä suosivan sisustuksen asnsiosta ilme on rauhallinen. Buffet-aamiainen. 

SIJAINTI  
Hotelli sijaitsee Donegalin keskusaukiolla, linnan vieressä.

HUONEET  
Viihtyisät huoneet, joissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT 
Hotellissa on laadukas liha- ja kalaruokiin erikoistunut Market House -ravintola sekä lounasravintola The Food Hall. 2-kerroksinen The Abbey Bar on suosittu niin paikallisten kuin hotellivieraiden keskuudessa. Talletus vastaanotossa.

  Rakennettu       Huoneita  114
  Uudistettu       Lisävuodemahdollisuus  on
  Paikallinen luokitus    ***   Ilmastointi  ei  
  Kerroksia  4     keskustaan  keskustassa
  Hissejä  2          

Osoite:  Donegal Town, Co. Donegal F94 AP8W


Puhelin:   +353 74 97 21014


WWW: www.abbeyhoteldonegal.com/

SuljeLue lisää

Hotelli Camden Court / Dublin

4

Suosittu hotelli erinomaisella sijainnilla Dublinin keskustassa St. Stephen's Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa. Irlantilainen aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee erinomaisella paikalla Dublinin keskustassa, St. Stephen’s Green -puiston ja Grafton Street -kävelykadun tuntumassa. Keskustan nähtävyydet kuten Trinity College, Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral sekä Pyhän Patrikin katedraali ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Hotellin ympäristössä on myös paljon ravintoloita, kahviloita ja pubeja. 

HUONEET
Viihtyisissä ja kauniisti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, silitysraunta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on irlantilaista ruokaa tarjoava suosittu Iveagh-ravintola, C-Central -baari, monipuoliset kokoustilat sekä vapaa-ajankeskus, jossa sauna, 16 metrin uima-allas, poreallas ja kuntosali.

Rakennettu 1998 Huoneita 251
Uudistettu 2015 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi ei
Kerroksia 6 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Camden Street, Dublin 2


Puhelin: + 353 1 475 9666


WWW: www.camdencourthotel.com

SuljeLue lisää