MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
5.-15.4.2020 10 yötä ja 11 päivää
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hinnasto 2019


Elämysten Etelä-Korea kiertomatka 10 yötä ja 11 päivää

Hinnat kahden hengen huoneessa/henkilö

5.-15.4.2020 3389

Hinnat yhden hengen huoneessa/henkilö

5.-15.4.2020 3819
Finnar Logo
Helsinki-Soul AY041 17.30-08.20 (+1)
Soul-Helsinki AY042 10.20-13.55
 

Matkan hintaan sisältyy:

  • Suorat lennot Finnairin reittivuoroilla Helsinki - Soul - Helsinki
  • Etelä-Korean sisäinen lento Busan - Jeju / Jeju - Soul
  • Lentokenttämaksut 
  • Istuinpaikka Finnairin lennoilla
  • Matkaohjelman mukaiset kuljetukset ja retket sisäänpääsymaksuineen
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
  • Majoitus yhden tai kahden hengen huoneessa matkaohjelman mukaisesti
  • Aamiainen päivittäin
  • 8 lounasta ja 5 illallista

Matkaan sovelletaan lisä- ja erityisehtoja 

Lisä- ja erityisehdot

Suosittelemme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan peruutusturvaehtokohdan – varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus. 

Kaikki hinnat ovat sitoumuksetta perustuen 27.9.2018 voimassa olleisiin tietoihin, aikatauluihin, hintoihin ja valuuttakursseihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa yleisten matkapakettiehtojen kohdan 8. mukaisesti. Lopulliseen matkan hintaan voivat vaikuttaa kuljetuskustannusten muutos, joka johtuu polttoaineiden ja muiden energialähteiden hinnoista, TAI matkan hintaan vaikuttavien verojen tai matkapalveluille kolmansien osapuolien asettamien maksujen, kuten lentokenttien tai satamien käyttöön liittyvien maksujen tai kohde- tai kaupunkiverojen muutokset. Verot ja maksut voivat olla joko kotimaisia tai kohdemaan viranomaisten määräämiä, TAI matkan kustannuksiin vaikuttava valuuttakurssien muutos, joka määräytyy kuusi viikkoa ennen lähtöä vallinneen valuuttakurssin mukaan. Vertailukurssina käytetään sen päivän valuuttakurssia, jota matkanjärjestäjä ilmoittaa käyttäneensä hinnoittelunsa perustana.

SuljeLue lisää

Sinulle tarjottu matkapalvelun yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti. Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. OK-MATKAT OY LTD on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta. Lisäksi OK-MATKAT OY LTD on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että yrityksestä tulee maksukyvytön. Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista täältä.

Seuraavat lähdöt kiertomatkalle

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
5.4. Su 15.4. Ke Elämysten Etelä-Korea, su-ke 10 yötä, Finnair 3 289,00 € VARAA