MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
15.-22.9.2018 7 yötä ja 8 päivää
Finnair logo

Hotelli Albergo Le Due Corti

4

Vanhassa luostarirakennuksessa toimiva tasokas hotelli Comon keskustassa, kaupunginmuurien ja keskiaikaisen tornin tuntumassa. Täydellisesti uudistetussa hotellissa koet menneiden aikakausien tunnelmaa ja nautit nykypäivän mukavuuksista.  Rakennuksen historiasta kertoo myös hotellin nimi Le Due Corti - Kaksi pihaa. Toinen näistä oli 1600-luvun luostaripiha ja toinen taas alun perin tallipiha, joka myöhemmin 1700-luvun puolivälissä toimi postiasemana. Ihastuttavat puitteet sekä palveluhenkinen ja ystävällinen henkilökunta varmistavat viihtyisän lomaviikkosi Le Due Corti-hotellissa. Hotellissa on oleskelutilat, baari ja korkeatasoinen ravintola sekä pieni uima-allas. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI  
Comon keskustassa, kaupunginmuurien ja keskiaikaisen tornin tuntumassa. Vanhaankaupunkiin kävelet n. 10 minuutissa. Hotellin läheltä alkavat kaupungin parhaat ostoskadut, joiden varrella on monia ravintoloita ja kahviloita. 

HUONEET  
Yksilöllisesti klassiseen italialaiseen tyyliin sisustetuissa, vaihtelevan kokoisissa huoneissa on äänieristys. Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja laattalattiat. 

YLEISET TILAT 
Täydellisesti uudistetussa hotellissa koet menneiden aikakausien tunnelmaa ja nautit nykypäivän mukavuuksista. Rakennuksen historiasta kertoo myös hotellin nimi Le Due Corti - Kaksi pihaa. Toinen näistä oli 1600-luvun luostaripiha ja toinen taas alun perin tallipiha, joka myöhemmin 1700-luvun puolivälissä toimi postiasemana. Ihastuttavat puitteet sekä palveluhenkinen ja ystävällinen henkilökunta varmistavat viihtyisän lomaviikkosi Le Due Corti-hotellissa. Hotellissa on oleskelutilat, korkeatasoinen ravintola, baari sekä pieni uima-allas. Talletus vastaanotossa. Koko hotelli on savuton.

  Rakennettu    1800   Huoneita    54
  Uudistettu    1992   Lisävuodemahdollisuus    ei
  Paikallinen luokitus    ****   Ilmastointi    on 
  Kerroksia    3   keskustaan    keskustassa
  Hissejä    3        

Osoite:  Piazza Vittoria 12, 22100 Como


Puhelin:  +39 031 328 111


WWW: www.hotelduecorti.it

SuljeLue lisää