MATKAN AJANKOHTA : MATKAN KESTO: 
30.11.–3.12.2017 torstai-sunnuntai
Finnair logo

Hotelli Boscolo Budapest

5

Upea luksushotelli Art Nouveau -tyylisessä rakennuksessa Budapestin keskustassa Suuren Kaarikadun varrella. Hotelli on kuuluisa historiallisesta maailman kauneimmaksi kahvilaksikin kutsutusta New York Cafésta, joka on taidokkaasti restauroitu alkuperäiseen loistoonsa. Hotelli sopii loistavasti esimerkiksi hää- ja merkkipäivämatkoille. Buffetaamiainen.

SIJAINTI
Erinomainen sijainti Suurella Kaarikadulla. Hotellin läheisyydessä paljon ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet. Váci utca -ostoskadulle ja Tonavan rantaan kävelet n. 15 minuutissa.

HUONEET
Hyvin varustelluissa ja elegantisti pehmeillä, lämpimillä sävyillä sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Savuttomia huoneita saatavilla. Huoneiden sisustuksessa on yhdistetty arvokkaita antiikkihuonekaluja ja modernin muotoilun yksityiskohtia. Kylpyhuoneiden sisustuksessa on käytetty marmoria ja mahonkia.

YLEISET TILAT
Hotelli sijaitsee alun perin vuosien 1892 ja 1894 välillä rakennetussa Art Nouveau -tyylisessä rakennuksessa, jossa yhdistyvät barokkityyli ja renessanssin estetiikka. Rakennus palautettiin menneeseen loistoonsa 5 vuotta kestäneen restauroinnin tuloksena vuonna 2006.

Astuessasi sisään hotelliin saavut upeaan korkeaan ja valoisaan holvikaarten reunustamaan aulatilaan, jossa on lasikatto. Hotellin neljä kerrosta on jokainen koristeltu erilaisilla arkkitehtuurisilla kaarilla, ornamenteilla ja koristeellisilla yksityiskohdilla.

Hotelli on kuuluisa historiallisesta maailman kauneimmaksi kahvilaksikin kutsutusta jo vuonna 1894 avatusta New York Cafésta, joka on taidokkaasti restauroitu alkuperäiseen loistoonsa. Kahvilan elegantissa sisustuksessa ja arkkitehtuurissa ei ole säästelty marmoria, pronssia, brokadia ja freskoja, jotka on harmonisesti yhdistetty tyypillisiin modernin designin materiaaleihin kuten kristalliin ja teräkseen. Kahvila on tullut tunnetuksi etenkin kaupungin taiteilijoiden ja kulttuuriväen kohtauspaikkana. New York Cafén menussa yhdistyvät tyypilliset unkarilaiset maut ja moderni italialainen keittiö.

Hotellissa on myös ravintola ja baari, useita kokoustiloja sekä spa, jossa uima-allas, sauna, kuntosali ja kampaamo.
 
Hotelli sopii loistavasti itsensä hemmotteluun sekä hää- ja merkkipäivämatkoille. 

Rakennettu 1894 Huoneita 185
Uudistettu 2006 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus ***** Ilmastointi on
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 7    

Osoite: Erzsébet Körút. 9-11, 1073 Budapest


Puhelin: +36 1 886 6111


WWW: budapest.boscolohotels.com/

SuljeLue lisää

Hotelli Gellért

4-

Legendaarinen hotelli upeassa art nouveau –rakennuksessa Tonavan Budan puoleisella rannalla, Gellért-kukkulan juurella. Suosittelemme menneen ajan tunnelmaa ja monipuolisia hotellin palveluja arvostaville asiakkaillemme. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Tonavan Budan puoleisella rannalla, Gellért-kukkulan juurella. Ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää kaupunki- ja kylpyläloma ydinkeskustassa. 10 minuutin kävelymatka Vapaudensillan yli kauppahalliin ja Váci utcalle. Aivan hotellin edessä on uuden metrolinjan asema ja raitiovaunupysäkki.

HUONEET 
Yleisiä tiloja hieman vaatimattomammissa huoneissa kylpy/suihku, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen WiFi ja kokolattiamatot. Superior-huoneet ovat standard-huoneita suurempia ja sijaitsevat rantakadun ja Tonavan puolella. Savuttomia huoneita saatavilla. Talletus vastaanotossa.

YLEISET TILAT
Euroopan kuuluisimpiin kylpylähotelleihin lukeutuvassa Gellértissä on tyylikkäät yleiset tilat, jotka huokuvat 1900-luvun alun arvokkuutta. Kylpylä on tunnettu ainutlaatuisesta arkkitehtuurista ja  monipuolisista termaalivesialtaista. Upea ulkoallasalue, jossa aurinkovuoteet ja suuri uima-allas, on avoinna toukokuusta lokakuuhun. Hintaan sisältyy yksi kylpyläkäynti, loput käynnit hotellin asukkaille puoleen hintaan. Hotellissa on 2 ravintolaa terasseineen, matkamuistomyymälä, baari ja kahvila sekä kokoustiloja. Hissillä pääsee vain 4. kerrokseen asti, joten hotelli ei sovellu liikuntaesteisille.

Rakennettu 1918 Huoneita 234
Uudistettu 1999 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi ei
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Szent Gellért tér 1, 1111 Budapest


Puhelin: +36 1 889 5501


 WWW: www.danubiushotels.com/gellert

SuljeLue lisää

Hotelli Estilo Fashion

3+

Tyylikäs raikkain värein sisustettu design-hotelli loistavalla paikalla aivan Budapestin keskustassa. Suosittelemme hotellia keskeistä sijaintia arvostaville asiakkaillemme. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee aivan Budapestin keskustassa Váci utca -kävelykadulla. Ympäristössä kaikki kävelykatualueen ravintolat, kaupat ja kahvilat sekä kolmikerroksinen kuuluisa kauppahalli. Lyhyt matka myös Tonavan rantaan.

HUONEET
Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet joko Váci utcalle tai sisäpihalle päin. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, aulabaari ja kokoustila. Huoneeseen on mahdollista tilata kauneudenhoitopalveluita (lisämaksusta).

Rakennettu   2012  Huoneita   70 
Uudistettu   -   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ****   Ilmastointi   on  
Kerroksia   6   Keskustaan keskustassa
Hissejä   2            

Osoite: Váci utca 83, 1056 Budapest


Puhelin: +36 1 799 7170


WWW: http://estilohotelbudapest.com/

SuljeLue lisää

Hotelli Erzsébet City Center

3

Aivan Budapestin ydinkeskustassa sijaitseva suosittu hotelli. Kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, ostoskadut ja palvelut kuten Váci utca -kävelykatu, kauppahalli ja kuuluisa Astoria-kahvila kävelyetäisyydellä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Budapestin ydinkeskustassa. Váci-kävelykadulle matkaa n. 200 m. Kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, ostoskadut, palvelut sekä Kauppahalli ja kuuluisa Astoria-kahvila ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin läheisyydessä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita. Transfer-bussi ei pääse aivan hotellin eteen, kävelymatkaa on n. 250 metriä.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Aamiaishuone, valuutanvaihto, pieni tuliaiskauppa. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu   1985 Huoneita   123 
Uudistettu   2002   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ***   Ilmastointi   on  
Kerroksia   8   Keskustaan keskustassa
Hissejä   2            

Osoite: Károlyi Mihály utca 11-15, 1053 Budapest


Puhelin: +36-1-889 3700


WWW: www.danubiushotels.com/erzsebet-city-center

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!