MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
2.-5.4.2020 3 yötä 

Alustava matkaohjelma 

Torstai 2.4. – Tervetuloa Pietariin!

Kokoonnumme Helsingin päärautatieasemalla tunti ennen Allegron lähtöä. Koko ryhmämme matkustaa junassa samassa vaunussa. Ryhmäviisumi ja ryhmän majoituslista on matkanjohtajalla. Allegro AE784 lähtee Helsingistä Pietariin klo 11:00. Saavuttuamme Pietarin Finljandskin asemalle, meitä on vastassa Shanti -kyltin kanssa suomenkielinen oppaamme, jonka johdolla lähdemme bussilla noin 3 tuntia kestävälle kaupunkikierrokselle. Eurooppalaisiin vanhoihin kaupunkeihin verrattuna vuonna 1703 perustettu Pietari on kaupunkina uusi. Se on levittäytynyt Neva-joen rannoille, suistoalueelle ja sen lukuisille saarille. Kierroksen aikana kaupungin rikas arkkitehtuuri ja historia heräävät henkiin ajettaessa pitkin kaupungin katuja ja Nevan rantoja. Palace Bridge -hotelliin majoitumme n. klo 17:30. Iltajooga 1,5 tuntia.

Perjantai 3.4. – Tsarskoje Selo ja Katariinan palatsi

Aamiainen hotellissa. Aamujooga 1,5 tuntia. Klo 10:00 lähdemme oppaan johdolla retkelle 20 km Pietarista etelään Tsarskoje Seloon, joka tunnetaan myös nimellä Pushkin. Kaupunki oli aikoinaan toinen tsaariperheen ja hovin kesänviettopaikoista. Teemme kierroksen upeassa Katariinan palatsissa, jossa näemme mm. kuuluisan meripihkahuoneen, joka on restauroituna avattu yleisölle uudelleen. Lounaan nautittuamme palaamme myöhemmin iltapäivällä takaisin Pietariin.

Illaksi on mahdollisuus ostaa lisämaksusta kulttuurilippuja. Kulttuuriohjelmat julkaistaan myöhemmin.

Lauantai 4.4. – kaupunki tutuksi

Aamiainen hotellissa ja aamujooga 1,5 tuntia. Tämä päivä on vapaa omatoimiseen ohjelmaan tai vaikkapa tuliaisostosten tekoon. Päivästä voit myös nauttia oman hotellimme ylellisellä kylpyläosastolla. Roomalaistyylisessä kylpylässä, vanhojen holvikaarien suojassa on ainutlaatuinen tunnelma. Allasosaston lasikupolikatto tuo päivänvalon kylpylästä nautiskelevien iloksi. Vanhojen seinien sisältä paljastuu moderni ja ylellinen kylpylämaailma, joka tarjoaa kehon ja mielen rentoutumista ja hyvinvointia. Allasosaston lisäksi kylpylässä on monipuolinen sauna- ja suihkumaailma. Kylpyläosaston käyttö on hotellivieraille maksuton. Lisämaksusta voi ostaa hemmoteluhoitoja Day Spasta.

Sunnuntai 5.4. – Eremitaasi

Aamiainen ja aamujooga 1,5 tuntia. Huoneiden luovutuksen jälkeen klo 10:00 lähdemme oppaan johdolla tutustumaan Eremitaasiin, yhteen maailman huikeimmista taidemuseoista. Opastetulla kierroksella näemme Talvipalatsin, joka toimi aikoinaan tsaarien talviasuntona. Maalausten lisäksi näytteillä on myös posliini- ja hopeaesineitä, astioita, huonekaluja ja antiikkiesineitä. Yhteinen kakkukahvihetki paikallisessa kahvilassa ennen kuin jatkamme juna-asemalle. Allegro AE785 Pietarista Helsinkiin lähtee klo 15:30 ja Helsinkiin saavumme klo 18:57.

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Matkan toteutuminen edellyttää minimiosallistujamäärää.

Lähtö

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
2.4. To 5.4. Su Jooga- ja kulttuurimatka Pietariin to-su, Allegro 895,00 € VARAA

Hyvinvointimatkat Lisää kohteita

Esite

Lue/tilaa

Esitekansi 2019

Ajankohtaista

19.11.2019
Ennakkovaraajan etu vuoden 2020 matkoista
12.11.2019
Viimeiset paikat joulumatkoille - varaa omasi nopeasti!
11.11.2019
Matkalippujen toimitus postilakon aikana
01.11.2019
Toimistomme pyhäinpäivän aukioloajat