Vilna

Liettua

MATKUSTUSKAUSI: maaliskuu-marraskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 2 yötä

Finnair logo

Vuoden 2019 uutuuskohteemme Liettuan pääkaupunki Vilna tarjoaa keskiaikaista tunnelmaa, historiallisia nähtävyyksiä, viehättäviä ravintoloita ja kahviloita sekä kiehtovan Vanhankaupungin lukuisine kirkkoineen ja kiehtovine mukulakivikatuineen. Tähän lyhyen lentomatkan päässä sijaitsevaan miellyttävän kokoiseen kaupunkiin ehdit tutustua hyvin jo lyhyen viikonloppumatkan aikana.

Vilnan Vanhakaupunki on Pohjois-Euroopan suurimpia ja se kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Vanhankaupungin arkkitehtuurissa on edustettuna niin goottilainen, renessanssi-, uuskalassinen kuin barokkityyli. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Gediminas-kukkulan juurella sijaitseva katedraali ja sen 57 metriä korkea kellotorni. Vanhastakaupungista löytyy myös lukuisia kauniita kirkkoja, tunnelmallisia kahviloita ja ravintoloita, pieniä putiikkeja sekä Vilnan yliopisto.

Matkan aikana vierailemme myös pääosin goottilaiseen tyyliin rakennetussa 1300-luvulta peräisin olevassa Trakain linnassa, joka sijaitsee Galve-järvessä olevalla saarella Liettuan entisessä pääkaupungissa Trakaissa.

Vuoden 2019 Vilnan matkat tulevat myyntiin syksyllä.
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.