MATKUSTUSKAUSI
toukokuu ja lokakuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
su-to, 4 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Milano – Verona – Venetsia – Gardajärvi ja Bardolino – Bergamo

Uutuusmatkallamme näet neljä yhtä hurmaavaa, mutta keskenään hyvin erilaista italialaista kaupunkia - Milanon, Veronan, Venetsian ja Bergamon. Pistäydyt myös viehättävässä Bardolinon kylässä Gardajärvellä ja tutustut italialaisiin viineihin. 

Matkan ajan majoitumme Romeon ja Julian kaupunkinakin tunnetussa Veronassa. Kaupunki on täynnä kauniita katuja, rakennuksia ja aukioita – sen suhteellisen pienen, UNESCOn maailmanperintökohteisiin kuuluvan historiallisen keskustan otat helposti haltuusi kävellen. Myös ostosmahdollisuuksia ja herkullisia makuelämyksiä Verona tarjoaa runsain mitoin.

Heti Italiaan saavuttuamme teemme kaupunkikierroksen Milanossa, joka on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa – henkeäsalpaava Tuomiokirkko Duomo ja maailmankuulu La Scala -teatteritalo piirtävät kaupunkikuvaa yhdessä moderneiden liiketalojen kanssa. Päiväretken teemme saarille rakennettuun Venetsiaan, joka sokkeloisine pikkukujineen, kanaaleineen ja niitä ylittävine siltoineen huokuu viehätysvoimaa, johon mikään muu kohde ei yllä. Gardajärven häkellyttävän kauniisiin maisemiin pääsemme Bardolinon kylässä ja kuuluisalla Zenin viinitilalla. Matkan päätteeksi tutustumme vielä Bergamon viehättävään vanhaan keskustaan. 

Matkat tulevat myyntiin syksyllä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.