MATKUSTUSKAUSI:  
kesäkuu
MATKAVAIHTOEHDOT
8 yötä, keskiviikko-torstai

Hotellit


Hotelli Klettur

3

Reykjavíkin keskustassa, lähellä Laugavegur-ostoskatua sijaitseva viihtyisä, moderni hotelli. Mukava n. 10 minuutin kävelymatka esim. Hallgrimskirja-kirkolle sekä suosituimmille ostos- ja ravintolakaduille. Buffet-aamiainen. 

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Reykjavíkin keskustassa, lähellä Laugavegur-ostoskatua. Mukava n. 10 minuutin kävelymatka esim. Hallgrimskirkja-kirkolle sekä suosituimmille ostos- ja ravintolakaduille. Hotellin lähellä on uusi Hlemmur-ruokatorialue, jossa on paljon pieniä trendikkäitä kahviloita ja ravintoloita. Hlemmur-aukiolta kulkee myös useita busseja, joilla pääsee nopeasti Vanhaankaupunkiin.

HUONEET
Mukavissa, skandinaaviseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, pieni jääkaappi, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellin sisustuksessa on käytetty inspiraationa Islannin luontoa ja erityisesti islantilaisia kiviä. Hotellissa on aamiaishuone, baari, pelihuone sekä viihtyisä oleskelutila, jossa tv.

 

Rakennettu  2011 Huoneita  166
Uudistettu  2015 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  *** Ilmastointi  ei
Kerroksia  6 keskustaan  keskustassa 
Hissejä         

 

Osoite:  Mjölnisholt 12–14, 105 Reykjavík


Puhelin:   +354 440 1600


WWW:  www.hotelklettur.is

SuljeLue lisää

Hotelli Best Western Plus Chateau Granville Hotel & Suites

3

Loistavalla paikalla aivan Vancouverin sydämessä sijaitseva hotelli. Kanadalainen à la carte -aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla aivan Vancouverin sydämessä. Kaupungin parhaat ravintolat, baarit ja ostosalueet ovat hotellin välittömässä läheisyydessä. Granville Islandille tai Robson Street -ostoskadulle kävelet 10 minuutissa ja trendikkääseen Yaletownin kaupunginosaan muutamassa minuutissa. Lähimmälle skytrain-asemalle (Yaletown-Roundhouse) on matkaa n. 500 metriä.

HUONEET 
Hiljattain uudistetuissa ja tilavissa lämpimin värisävyin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi, kokolattiamatto ja parveke.

YLEISET TILAT
Hotellissa on The Edge Social Grille -ravintola, jossa terassi ja tunnelmallinen loungebaari sekä kuntosali ja useita kokoustiloja. Hotelli on kokonaan savuton.

Rakennettu  1976 Huoneita  118
Uudistettu  2018 Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi  on
Kerroksia 15 Keskustaan  keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: 1100 Granville Street, Vancouver, British Columbia V6Z 2B6


Puhelin:  +1 604 669 7070


WWW: www.chateaugranville.com

SuljeLue lisää