MATKAVAIHTOEHDOT: MATKAN KESTO: 
19.-27.3.2020
5.-13.11.2020
8 yötä ja 8 päivää

Amman – Jerash – Ajlun – Madaba – Shobak – Petra – Wadi Rum – Um er-Rasas – Kuollutmeri

Hämmästyttävä Petran kalliokaupunki, Wadi Rumin punahiekkainen autiomaa, Kuollutmeri, Jerashin roomalaiskaupunki, satoja vuosia vanhat linnat ja lukuisat UNESCOn maailmanperintökohteet – kaiken tämän tarjoaa uutuusmatkamme Jordaniassa.

Avaamme näköalan huikeisiin maisemiin Ammanin kaupunkimiljöön vaihtuessa ensin Pohjois-Jordanian vehreyteen ja etelään päin lähtiessä upeisiin vuoristonäkymiin ja karuun, mutta värikkääseen autiomaahan sekä turkoosina hohtavan Kuolleenmeren kimallukseen.

Aloitamme matkan tutustumalla Jordanian pääkaupunkiin Ammaniin ja lähellä sijaitsevaan erittäin hyvin säilyneeseen Jerashin roomalaiskaupunkiin sekä Ajlounin linnaan. Jatkamme Madaban mosaiikkikaupungin ja Nebo-vuoren kautta uskomattomaan Petraan, jonka punaisiin kallioon louhittuja julkisivuja, kalliohautoja ja raunioita tutkimme koko päivän. Maastoautoajelulla Wadi Rumin autiomaassa ihailemme värikkäitä hiekkadyynejä ja korkeita graniitti- ja hiekkakivikallioita. Vietämme myös yön autiomaassa sijaitsevassa tasokkaassa telttahotellissa.

Vierailemme vielä Um er-Rasasissa, josta on löydetty niin roomalaisen, bysanttilaisen kuin islamilaisen ajan raunioita sekä kauniita mosaiikkeja. Matkamme viimeisen päivän rentoudumme Kuolleellamerellä.

Matka tulee myyntiin alkukesästä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun matkasta on lisää tietoa.