MATKUSTUSKAUSI: 
kesäkuu ja syykuu-lokakuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 5 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Senator Cádiz Spa Hotel

3+

Cádizin Vanhankaupungin sydämessä vanhassa kartanorakennuksessa sijaitseva tasokas hotelli. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Cádizin Vanhankaupungin sydämessä sataman vieressä. Cádizin katedraali, kaupungintalo, kuuluisa La Caletan ranta sekä tapasbaareistaan tunnettu Calle Zorrilla -katu ovat kaikki kävelyetäisyydellä hotellista. 

HUONEET
Huoneissa on suihku ja kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on kahvila-baari, kokoustiloja sekä kattoterassilla uima-allas, josta upea näköala Vanhaankaupunkiin ja satamaan (avoinna kesäkuukausina). Hotellin Senzia-kylpylässä (lisämaksusta) on erilaisia altaita, turkkilainen sauna ja kuntoiluhuone. Osa hotellihuoneista sijaitsee viehättävän andalusialaisen sisäpihan ympärillä. Suihkulähtein ja ruukkukasvein koristellun sisäpihan sohvilla on mukava rentoutua päivän päätteeksi vaikkapa virkistävän juoman tai hyvän kirjan parissa.

Rakennettu 2006 Huoneita 91
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 6 keskustaan keskustassa
Hissejä 4    

Osoite:  Rubio y Diaz 1, 11004 Cádiz


Puhelin:  +34 95 6200 202


WWW: www.senatorcadizspahotel.com

SuljeLue lisää

Hotelli Ganivet

3

Pirteäilmeinen, huolella ylläpidetty hotelli Madridin keskustassa, Puerta de Toledolle johtavan kadun varrella. Kaupungin kuuluisimmalle aukiolle Plaza Mayorille noin 10 minuutin kävelymatka. Hotellin lähistöllä on sekä kulinarismillaan että arkkitehtuurillaan iloisesti yllättävä La Latinan tapasbaari-alue, joten suosittelemme hotellia hyvän ruoan ystäville. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Madridin keskustassa, Puerta de Toledolle johtavan kadun varrella. Kaupungin kuuluisimmalle aukiolle Plaza Mayorille noin 10 minuutin kävelymatka. Myös muut tärkeimmät nähtävyydet, kuten Sol-aukio, kuninkaallinen palatsi ja museo del Prado ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin lähistöllä on sekä kulinarismillaan että arkkitehtuurillaan iloisesti yllättävä La Latinan tapasbaari-alue, joten suosittelemme hotellia hyvän ruoan ystäville. Lähimmälle metroasemalle on matkaa n. 100 metriä. Lähellä hotellia on myös suuri kirpputorialue, joka on avoinna sunnuntaisin.

HUONEET
Moderniin tyyliin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Myös savuttomia huoneita ja perhehuoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Hotellissa on viihtyisät aulatilat, baari ja aamiaishuone sekä kesäkuukausina auki oleva kattoterassi, jossa on pieni uima-allas.

Rakennettu 2008 Huoneita 151
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 6 keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Calle Toledo 111, 28005 Madrid


Puhelin: +34 91 365 3600


WWW: www.hotelganivet.com 

SuljeLue lisää

Hotelli Moderno

3

Historiallisen keskustan sydämessä, Aurinkoportin eli Puerta del Solin laidalla sijaitseva suosittu ja yksilöllinen hotelli. Julkisivu elämäniloiselle kävelykadulle, jossa runsaasti kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Suosittelemme hotellia asiakkaillemme, jotka haluavat asua keskellä kaupungin sykettä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee historiallisen keskustan sydämessä, Aurinkoportin eli Puerta del Solin laidalla. Hotellin julkisivu on elämäniloiselle kävelykadulle, jossa on runsaasti kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. 1600-luvulla rakennettu, pylväiden reunustama Plaza Mayor sijaitsee vain parin minuutin kävelymatkan päässä hotellista, ja myös Thyssen Bornemisza -museo, Museo del Prado ja Kuninkaallinen palatsi ovat kävelyetäisyydellä.

HUONEET  
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Historiallisesta rakennuksesta johtuen huoneet ovat yksilöllisiä kooltaan ja muodoltaan.

YLEISET TILAT
Hotellissa on avara oleskelutila ja aamiaishuone. Hotelli on kokonaan savuton.

Rakennettu 1857 Huoneita 97
Uudistettu 2008 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 9 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Calle Arenal 2, 28013 Madrid


Puhelin: +34 91 531 0900


WWW: www.hotel-moderno.com 

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Cádiziin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
5.10. La 10.10. To Cádiz ohjelmallinen la-to, Finnair 1 399,00 € VARAA