MATKAVAIHTOEHDOT MATKAN KESTO
12.-19.9.2014
17.-24.9.2014
7 yötä ja 8 päivää

Varaa matkasi

Kohde: Välimeri - Oasis of the Seas

OK- Matkojen erityisehdot /Läntinen Välimeri – risteily (7 yötä /8 päivää)

MAKSU- JA VARAUSEHDOT
Matkapakettiemme erityisluonteen, kuljetusmuotoa koskevien poikkeuksellisten määräysten (mm. reittilentojen ja risteilyjen varaus – ja myyntiehdot) sekä poikkeuksellisten majoitusehtojen vuoksi sovellamme Yleisistä valmismatkaehdoista poikkeavia oheisia lisä- ja erityisehtoja.

MAKSUEHDOT
Varausmaksu 300 € /hlö suoritetaan 3 vrk:n kuluessa varauksesta, mikäli varausvaiheessa ei toisin ilmoiteta.
Loppumaksu suoritetaan viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua.
Jos matka varataan alle 65 vrk ennen matkan alkua, on koko matkan hinta suoritettava heti. Matkanjärjestäjällä on oikeus purkaa matkasopimus, mikäli matkustaja ei ole maksanut matkan hintaa viimeistään sovittuna maksupäivänä.

VARAUSEHDOT
Matka katsotaan varatuksi ja molempia osapuolia sitovaksi vasta kun varausmaksu on maksettu.

PERUUTUSEHDOT
• peruutus viimeistään 120 vrk ennen matkan alkua ->peruutuskuluina peritään toimistokulut 100 € /hlö
• peruutus 119 – 65 vrk ennen matkan alkua ->peruutuskulut ovat 300 € /hlö.
• peruutus 64 – 35 vrk ennen matkan alkua ->peruutuskulut ovat 25 % matkan hinnasta /hlö
• peruutus 34 – 15 vrk ennen matkan alkua ->peruutuskulut ovat 50 % matkan hinnasta/ hlö
• peruutus 14 vrk ennen matkan alkua tai myöhemmin ->peruutuskulut ovat 100 % matkan hinnasta /hlö

Mikäli joku hytin/huoneen varanneista peruuttaa matkansa, veloitetaan yhden hengen hytin/huoneen lisämaksu.

Käyttämättä jääneistä palveluista ei suoriteta takaisinmaksua. Matkaan lisäpalveluna liitettävät tapahtumaliput sekä asiakkaan pyynnöstä tilatut lisäpalvelut ovat heti sitovia ja ne on maksettava varausmaksun tai lisäpalvelutilauksen yhteydessä. Lisäpalvelutilaus on heti sitova ja peruutuskulut peruutuksen syystä riippumatta ovat 100 %. Matkanjärjestäjä ei vastaa tapahtuman peruuntumisesta, tapahtumajärjestelyjen vaihtumisesta, ajankohdan tai paikan muuttumisesta tai virheistä tapahtumaohjelmassa eikä edellä mainittujen epäkohtien asiakkaille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista tai kustannuksista.

Myös sairastapauksissa noudatamme yllämainittuja peruutusehtoja. Lääkärintodistus matkanjärjestäjälle ei vapauta yllä mainituista peruutuskuluista.
Suosittelemme matkustajia ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen sekä tarkistamaan peruutusturvaehtokohdan, varsinkin jos kyseessä on vuosivakuutus tai maksukorttiin sidottu vakuutus.
Matkavakuutuksen voit varata kätevästi jo matkavarauksen yhteydessä.

MATKUSTAJAN OIKEUS PERUUTTAA MATKA ERITYISESTÄ SYYSTÄ – ÄKILLINEN SAIRASTAPAUS TAI MUU VAKAVA TAPAHTUMA
Jos matkustajaa kohtaa odottamaton ja vakava tapahtuma, hänellä on valmismatkalain 15 §:n 1 momentin 3 kohdan ja Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 5.1. mukainen oikeus peruuttaa matka. Sovellamme matkapakettiemme osalta valmismatkalain 15 §:n 2 momenttia, jonka mukaan matkanjärjestäjällä on oikeus periä kohtuullinen korvaus peruuttamisesta aiheutuvista tarpeellisista toimenpiteistä, kuten ennakkoon maksetuista palveluista, joista matkanjärjestäjällä ei ole hinnanpalautusoikeutta (esim. lennot, majoituspalvelut sekä muut matkajärjestelyt). Matkanjärjestäjä ei sen sijaan ole oikeutettu korvaukseen esimerkiksi menettämästään liikevoitosta. Matkustajan on ilmoitettava peruutuksesta viivytyksettä matkanjärjestäjälle. Matkalle lähdön este on osoitettava luotettavalla selvityksellä, kuten lääkärintodistuksella, poliisitutkintapöytäkirjalla tai vakuutusyhtiön lausunnolla.

MATKAN HINTAAN SISÄLTYY
Matkapaketin hintaan sisältyvät palvelut käyvät ilmi esitteestä, verkkopalvelustamme sekä matkavarauksen yhteydessä.

AVOIN KAUPPA
Avoin kauppa ei ole voimassa risteilyvarauksissa.

TOIMISTOKULUT
Yleisten valmismatkaehtojen mukaisesti peruutuksista tai muista vastaavista muutoksista peritään toimistokuluina 100 €/hlö.

VARAUSMAKSU

Puhelimitse tai toimistosta varatuista matkapaketeista peritään 15 € varausmaksu/varaus. Verkkopalvelumme kautta varatuista matkapaketeista ei peritä varausmaksua.

VARAUSMUUTOS
Matkustajalla on oikeus viimeistään 65 vrk ennen matkan alkua muuttaa sopimusta ja luovuttaa se toiselle henkilölle maksamalla toimistokulujen 100 €/hlö lisäksi kuljetusyhtiön veloittamat kulut muutoksesta, peruutuksesta, nimenmuutoksesta ja/tai –korjauksesta.

YKSIN MATKUSTAVAT
Yksin matkustavan on maksettava yhden hengen hytin/huoneen lisämaksu.

TARJOUKSET JA EDUT
Matkanjärjestäjällä in oikeus alentaa esitteessä mainittuja hintoja. Alennetut hinnat ja edut ovat voimassa siitä hetkestä alkaen, kun ne ilmoitetaan eivätkä ne koske aiemmin varattuja matkoja. Alennushintaisia matkoja on aina rajoitettu määrä.

HOTELLIN VAIHTUMINEN
Matkanjärjestäjällä on oikeus vaihtaa matkavaraus vastaavantasoiseen tai parempaan hotelliin ilman velvollisuutta hinnan alennukseen tai korvaukseen.

OPPAAN SAIRASTUMINEN
Suomenkielisen oppaan sairastuessa äkillisesti kohteessa pidätämme oikeuden vaihtaa suomenkielinen retkioppaamme englanninkieliseen, mikäli toista suomenkielistä opasta ei ole saatavilla.

MATKANJÄRJESTÄJÄN OIKEUS PERUA MATKA
Erikoismatkojen toteuttamiseen vaaditaan vähimmäismäärä matkustajia. Matkanjärjestäjällä on yleisten valmismatkaehtojen kohdan 12.1. perusteella oikeus peruuttaa matka, jos matkalle ei ole ilmoittautunut sen toteuttamiseen edellyttämää matkustajamäärää. Peruuttamisesta ilmoitetaan tällöin viimeistään 21 vrk ennen matkan alkua. OK-Matkat ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista. OK- Matkoilla on oikeus tehdä ohjelmallisten matkojen matkaohjelmiin muutoksia, jotka eivät olennaisesti vaikuta matkan sisältöön.

Hinnat ovat sitoumuksetta perustuen 29.10.2013 voimassa olleisiin tietoihin, aikatauluihin, hintoihin ja valuuttakursseihin. Varaamme oikeuden muuttaa matkan hintaa Yleisten valmismatkaehtojen kohdan 9. mukaisesti. Matkan lopulliseen hintaan voivat vaikuttaa valuuttakurssien muutokset, verojen ja julkisten maksujen sekä kuljetus- ja/tai kohdekustannusten muutokset. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

1/2014

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ: OK-MATKAT/NORDIC FERRY CENTER Oy

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

18.02.2020
Koronavirus ei vaikuta tällä hetkellä OK-Matkojen matkoihin
12.02.2020
Kevättarjouksia
15.01.2020
Messutarjoukset jopa -200 € /henkilö!
14.12.2019
Vuoden 2020 esitteemme on ilmestynyt. Nouda se toimistostamme tai tilaa kotiisi!