MATKUSTUSKAUSI:
7.-16.10.2020
MATKAN KESTO:
ke-pe, 9 yötä 

Varaa matkasi

Kohde: Toronto

Kanadan matkoille pakollinen maahantulorekisteröityminen

Kanada on ottanut maaliskuusta 2016 alkaen käyttöön sähköisen matkustusluvan (eTA). Se koskee viisumivapaiden maiden kansalaisia, jotka lentävät Kanadaan tai joiden lennon vaihto tapahtuu Kanadassa. Matkustajalla on oltava eTA ennen kuin hän voi nousta Kanadaan lentävään koneeseen. Sähköinen matkustuslupa on pakollinen kaikille, jotka voivat matkustaa ilman viisumia. Henkilöillä, joilla on passissaan Kanadan voimassaoleva viisumi, ei tarvitse rekisteröityä eTA-järjestelmässä.

eTA-lupaa haetaan verkossa (vain englanniksi):
https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/eta/apply.html

Huom.  Anothan matkustuslupaa vain yllä mainitun verkkosivun kautta. Muiden sivustojen kautta anottaessa saatetaan luvasta periä lisämaksu.

Matkustuslupaa tulee hakea jokaiselle matkustajalle erikseen netissä yllä olevan linkin kautta viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä. Anomus kannattaa kuitenkin tehdä jo matkaa suunniteltaessa. 
HUOM! Asiakkaan tulee itse hakea eTA lupa matkaansa varten.

Vastaus anomukseen tulee yleensä saman tien ja mikäli vastaus on myönteinen, voi luvan anoja matkustaa Kanadaan ilman viisumia edellyttäen, että viisumivapauden muut ehdot toteutuvat.

Matkustaja täyttää lomakkeen ensisijaisesti itse, mutta tarvittaessa kolmas osapuoli, kuten matkatoimisto tai sukulainen voi jättää eTA-anomuksen matkustajan puolesta. Koska kysytyt tiedot ovat osin hyvin henkilökohtaisia (mm. terveystiedot) suosittelemme ensisijaisesti matkustajan täyttävän lomakkeen itse.

Tärkeää!

Matkustajan nimitiedot tulee olla eTA-anomuksessa samalla tavoin kirjoitettuina kuin passin konekielisessä osassa; ensin sukunimi, sitten etunimet kansainvälisen siivili-ilmailujärjestön ICAO:n suosituksen mukaan ä=ae, ö=oe ja å=aa.

Yksi rekisteröityminen on voimassa viisi vuotta, jonka aikana voi matkustaa useammankin kerran samalla luvalla. Mikäli passi umpeutuu aiemmin kuin viiden vuoden kuluttua, myöntää järjestelmä maahantuloluvan vain passin voimassaolon mukaan. Mikäli matkustajan nimi vaihtuu, tulee eTA-anomus tehdä uudestaan.

eTA -anomuksen hinta on tällä hetkellä (lokakuu 2019) 7 CAD/henkilö (n. 5 €) ja se tulee maksaa maksukortilla (esim. VISA, Mastercard, AMEX).

Mikäli asiakas ei jotain syystä itse pysty tekemään hakemusta, matkanjärjestäjä voi tehdä sen asiakkaan puolesta. OK-Matkojen täyttäessä eTA-anomuksen asiakkaan toimeksiannosta, peritään työstä OK-Matkojen palveluhinnaston mukainen maksu.

Lue lisää eTA matkustusluvasta täältä.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

23.04.2021
Toimistomme huhti- ja toukokuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!