MATKUSTUSKAUSI:  
huhtikuu-marraskuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 2 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Varaa matkasi

Kohde: Varsova

Hotelli Indigo Warsaw

4

Historiallisessa rakennuksessa vain muutaman askeleen päässä trendikkäältä Nowy Świat -kadulta sijaitseva kesällä 2017 avattu boutique-hotelli, jonka sisustuksessa yhdistyvät moderni design ja historiallinen arkkitehtuuri. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee vain muutaman askeleen päässä trendikkäältä Nowy Świat -kadulta, joka on ollut Varsovan kaupunkielämän keskus jo vuosisatojen ajan. Nykyään löydät alueelta runsaasti ravintoloita, kahviloita, putiikkeja ja taidegallerioita. Puolan kansallismuseo sijaitsee hotellia vastapäätä ja sen pysäkiltä pääset helposti raitiovaunulla Vanhaankaupunkiin, jonne matkaa on n. 2,5 km. Kulttuurin ja tieteen palatsi on n. 1 km ja Łazienki -puisto n. 2 km päässä hotellista.

HUONEET
Tyylikkäästi, raikkain värisävyin sisustetuissa tilavissa huoneissa on parivuode, suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneiden koko, muoto ja sisustus vaihtelee. Huone erillisillä vuoteilla tilattava erikseen myyntipalvelustamme.

YLEISET TILAT
Hotellin Florentin-ravintolassa maistelet lähi-idän makuja puolalaisella vivahteella, Bourbon-aulabaarissa tarjoillaan niin perinteisiä kuin trendi-cocktaileja. Hotellissa on myös kuntosali, sauna ja kokoustiloja.

Rakennettu     2017 Huoneita     60
Uudistettu     - Lisävuodemahdollisuus     on
Paikallinen luokitus   ****   Ilmastointi     on
Kerroksia     3 Keskustaan     keskustassa    
Hissejä     2      

Osoite: Smolna 40, 00375 Varsova


Puhelin: +48 22 4188900


WWW: http://indigowarsaw.com/en/home/

SuljeLue lisää

Esite

Lue/tilaa

Ajankohtaista

25.03.2020
Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkoihimme
20.03.2020
Asiakaspalvelu toimistollamme on suljettu toistaiseksi - olethan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse
16.03.2020
Tietoa koronaviruksen vaikutuksista matkoihimme
09.03.2020
Koronavirustilanne Italiassa