Varaa matkasi

Kohde: Palma

Tässä esimerkkejä hotelleista, joita käytämme ryhmillemme Palmassa.


Hotelli Continental

4

Tässä taidekeräilijän omistamassa keskustahotellissa asut kauniiden yksityiskohtien ympäröimänä lyhyen kävelymatkan päässä pääostoskatu Avenida Jaime III:lta. Hotellin läheisyydessä paljon ravintoloita, kahviloita ja taidegallerioita. Yleisten tilojen sisustuksessa on kiinnitetty huomiota tyylikkyyteen ja yksilöllisyyteen. Hotellin estetiikan helmi on ylhäältä avoin aamiaishuone, joka toimii iltaisin tunnelmallisena ravintolana. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee  lyhyen kävelymatkan päässä pääostoskatu Avenida Jaime III:lta. Hotellin läheisyydessä paljon ravintoloita, kahviloita ja taidegallerioita.

HUONEET
Hieman yleisiä tiloja pelkistetymmissä laadukkaissa ja tilavissa huoneissa suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja –lauta, ilmainen Wi-Fi ja laattalattia tai kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Yleisten tilojen sisustuksessa on kiinnitetty huomiota tyylikkyyteen ja yksilöllisyyteen. Hotellin estetiikan helmi on ylhäältä avoin aamiaishuone, joka toimii iltaisin tunnelmallisena ravintolana. Hotellissa ravintola, baari, kuntosali, kokoustiloja ja sauna, joka lämmitetään asiakkaiden toiveesta lisämaksusta.

Rakennettu 2006 Huoneita 52
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on (vain lapselle)
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 4 keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Calle Industria 10, 07013 Palma de Mallorca


Puhelin: +34 971 780100


WWW: www.hotelcontinentalmallorca.com

SuljeLue lisää

Hotelli UR Palacio Avenida

4

Tämä vuonna 2009 täysin remontoitu hotelli on ehdoton valinta sinulle, joka arvostat Vanhankaupungin läheisyyttä ja modernia designia. Rakennus on toiminut yli 50 vuotta elokuvateatterina ennen sen muuttamista boutique-hotelliksi ja sen julkisivussa ja sisäportaikossa voit vielä aistia alkuperäistä tunnelmaa. Hotelli vastaanottaa vain yli 16-vuotiaita asiakkaita ja kaikissa huoneissa on parivuode. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee lähellä vanhaakaupunkia. El Corte Inglés -tavaratalo sekä monet muut kaupat, ravintolat ja kahvilat ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja Palman katedraaliin kävelee n. 10 minuuttia. 

HUONEET
Moderneissa ja tyylikkäissä huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja niissä on parivuode. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on kahvila-baari ja kokoustiloja. 

Rakennettu 1942 Huoneita 68
Uudistettu 2009 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 9 keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite:  Calle Marqués de la Fontsanta 2, 07002 Palma de Mallorca


Puhelin:  +34 971 908108


WWW:  www.urhotels.com/en/hotel-ur-palacio-avenida-majorca.html

SuljeLue lisää

Hotelli Almudaina

4

Tyylikkään Avenida Jaime III -ostoskadun varrella sijaitseva Almudaina on valintasi, jos haluat asua aivan Palman sydämessä. Astuessasi ulos hotellista olet keskellä kauppa- ja ravintola-aluetta, ja katedraalille ja Vanhaankaupunkiin kävelet vain muutaman minuutin. Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi katuhälinä saattaa jonkin verran kuulua huoneisiin. Hotellissa on portaita, joten se ei sovellu liikuntaesteisille. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee tyylikkään Avenida Jaime III -ostoskadun varrella aivan Palman sydämessä. Astuessasi ulos hotellista olet keskellä kauppa- ja ravintola-aluetta ja katedraalille ja Vanhaankaupunkiin kävelet vain muutaman minuutin. 

HUONEET
Vaalein ja ruskein sävyin sisustetuissa huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, radio, maksullinen talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattiat. Osassa huoneita on ranskalainen parveke. Hotellin keskeisen sijainnin vuoksi katuhälinä saattaa jonkin verran kuulua huoneisiin.

YLEISET TILAT
Hotellissa on pieni vastaanottoaula, snack-baari, kokoustiloja ja kattoterassi, jossa voi ottaa aurinkoa ja josta on hienot näkymät yli kaupungin. Hotellissa on portaita, joten se ei sovellu liikuntaesteisille.

 

Rakennettu 1961 Huoneita 78
Uudistettu 2014 Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 8 keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite:  Avenida Jaime III 9, 07012 Palma de Mallorca


Puhelin: +34 971 727340


WWW: www.hotelalmudaina.com

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!