Varaa matkasi

Kohde: Milano

Tässä esimerkki hotellista, jota käytämme ryhmillemme Milanossa.


Hotelli Eurohotel Milano

3

Porta Venezian kaupunginosassa sijaitseva kodikas ja rauhallista tunnelmaa henkivä hotelli, josta hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä historialliseen keskustaan. Hotellin ympäristössä on useita ravintoloita, ja ostosnälkään saat apuja suositulta Corso Buenos Airesin ostoskadulta, jonne kävelet parissa minuutissa. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Porta Venezian Art Nouveau -kaupunginosassa, josta hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä historialliseen keskustaan. Tuomiokirkon aukiolle pääset raitiovaunulla, jonka pysäkki on noin 50 m päässä hotellista tai punaisella metrolinjalla (pysäkki Piazza Venezia). Kävelymatkaa Tuomiokirkolle on noin 1,5 km. Hotellin ympäristössä on useita ravintoloita, ja ostosnälkään saat apuja suositulta Corso Buenos Airesin ostoskadulta, jonne kävelet parissa minuutissa.

HUONEET
Huoneissa on suihku, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone sekä vastaanoton yhteydessä pieni oleskelutila ja baari. Kaupunkikävelyiden jälkeen voit rentoutua pienen wellness -osaston (lisämaksullinen) suomalaisessa saunassa. Hotellin asiakkaana kuntohuone on veloituksetta käytössäsi. Hotellissa on myös pieni kokoustila. Aamiaisella saatavissa myös laktoosittomia ja gluteenittomia tuotteita (ilmoitathan toiveesta etukäteen). 

Rakennettu 2007 Huoneita 60
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 5 keskustaan n. 1,5 km
Hissejä 1    

Osoite:  Via Giuseppe Sirtori 24, 20129 Milano


Puhelin:  + 39 02 2040 4010


WWW:  www.eurohotelmilano.it

SuljeLue lisää

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

23.04.2021
Toimistomme huhti- ja toukokuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!