MATKUSTUSKAUSI:  
kesäkuu-elokuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
ma-pe, 4 yötä

Gásadalur - Múlafossur - Tórshavn - Vestmanna - Slættaratindur - Gjógv - Saksun - Kirkjubøur

Pohjoisella Atlantilla sijaitsevat Färsaaret on kokoaan suurempi, ainutlaatuinen matkakohde. Kesytön luonto, pikkuruiset kylät ja pienet kaupungit ystävällisine asukkaineen on yhdistelmä, joka ottaa saarille saapujan täydellisesti huomaansa. Vaikka ehkä tunnet olevasi maailman laidalla, färsaarelaiset tekevät olosi kotoisaksi ja ylpeydellä esittelevät sinulle perinteitään ja nykypäivän elämää.

Färsaarten mykistävän luonnon keskellä ihmisen luomukset ovat ilahduttavan pienimuotoisia. Valtamerestä kohoavat jylhät kalliot muodostavat perustan Färsaarten olemassaololle. Syvänvihreän ruohon peittämien vuorten rinteillä laiduntavat lampaat kuuluvat täällä maisemaan yhtä olennaisesti kuin ruohokattoiset talotkin. Alati vaihtuva sää luo oman kontrastinsa karunkauniiseen luontoon, jonka antimien ansiosta saarille on vuosituhansien aikana kehittynyt rikas kulttuuri. Se näyttäytyy vahvana yhteisöllisyytenä sekä aitona ymmärryksenä ihmisen ja luonnon yhteiselosta.

Kiehtovan uutuuskohteemme esittelemme sinulle Färsaarten pääkaupungista, Tórshavnista käsin. Tinganesin mukulakivikujat, ruohokattoiset talot, rinteitä alas kiirehtivät vesiputoukset, Saksunin satoja vuosia vanhat talot ja Kirkjubøurin ikiaikaiset perinteet. Elämysten Färsaaret odottaa sinua!

Matkat tulevat myyntiin syksyllä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.

Esite

Lue/tilaa

Esitekansi 2019

Ajankohtaista

12.11.2019
Viimeiset paikat joulumatkoille - varaa omasi nopeasti!
11.11.2019
Matkalippujen toimitus postilakon aikana
01.11.2019
Toimistomme pyhäinpäivän aukioloajat
24.09.2019
Virittäydy joulun tunnelmaan Euroopan joulutoreilla - saat nyt alennusta -50 €/henkilö