Ohjelmallinen kaupunkiloma

MATKUSTUSKAUSI:  syyskuu-lokakuu

LOMAVAIHTOEHDOT:
Viikko, 8 yötä

Finnair logo

Varaa matkasi

Kohde: Alicante

Alicanten retket 2015

OK-Matkojen retkillä tutustut Alicanten historiaan ja tärkeimpiin nähtävyyksiin suomenkielisen oppaan johdolla. Retket voit varata matkavarauksen yhteydessä tai ilmoittautua paikan päällä oppaallemme. 

Retkitakuu!  -merkillä varustetut retket toteutuvat aina riippumatta osallistujamäärästä.


KÄVELYKIERROS ALICANTEN KESKUSTASSA

Retkitakuu!
Sisältyy matkan hintaan!

Kävelykierroksella tutustutaan Alicanten vanhaan kaupunkiin ja keskustaan. Reitin varrella näemme keskustan vilkkaat ravintola- ja ostoskadut, perinteisen kauppahallin sekä tutustumme kaupungin muihin nähtävyyksiin. Opas kertoo kaupungin historiasta, mutta myös nykypäivästä ja antaa reitin varrella vinkkejä hyvistä illallis- ja tapaspaikoista.

Retkipäivät sunnuntai
Retken pituus n. 3 tuntia
Retken hinta Ilmainen, sisältyy matkan hintaan

GOURMET TAPAS -RETKI

Espanjan keittiö on ainutlaatuinen monimuotoisuudessaan ja raaka-aineiden rikkaudessaan. Jokaisella alueella on omat ruokalajinsa ja tuoreet raaka-aineet joita yhdistetään ennakkoluulottomasti perusideaa unohtamatta: raaka-aineen tulee maistua eikä sitä peitetä turhilla mausteilla. Tällä iltaretkellä nautimme tapasillallisen yhdessä Alicanten suosituimmista tapaspaikoista ja kuulemme samalla tapasten historiasta.

Retkipäivät sunnuntai
Retken pituus n. 3 tuntia
Retken hinta 39€ /hlö, sis. tapasmenun ruokajuomineen

Huom! Retki vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän.


RAITIOVAUNURETKI VILLAJOYOSAN KAUPUNKIIN

Retkitakuu!

Villajoyosa on pieni historiallinen rantakaupunki noin 30 km Alicantesta pohjoiseen. Matkaamme sinne kätevästi raitiovaunulla, joka lähtee aivan Alicanten keskustasta. Villajoyosan vanhoilla ja värikkäillä kujilla aistii välimerellisen tunnelman ja kaupungin rikkaan historian. Teemme lyhyen kävelykierroksen kaupungin keskustassa, vierailemme suklaamuseossa, nautimme kakkukahvit jonka jälkeen lähdemme takaisin Alicanteen. Halukkaat voivat jäädä nauttimaan auringosta pidemmäksikin aikaa sillä raitiovaunulla pääsee helposti takaisin omatoimisestikin.

Retkipäivät maanantai
Retken pituus n. 5 tuntia
Retken hinta 30€ /hlö, sis. edestakaiset raitiovaunuliput, sisäänpääsyn suklaamuseoon sekä kahvin ja leivonnaisen.

TABARCAN SAARIRETKI

Tällä retkellä suuntaamme merelle ja lähdemme tutustumaan Tabarcaan, ainoaan ympärivuotisesti asutettuun saareen Valencian itsehallintoalueella. Matkaamme sinne kätevästi keskustan rantakadulta lähtevällä katamaraanilla. Saaren keskusta-alue on pieni, mutta erittäin idyllinen. Aikoinaan tätä aluetta asuttivat myös merirosvot, joiden oli tarkoitus hyökätä Alicanten alueelle. Saaren välittömässä läheisyydessä ei ole sallittua ajaa moottoriveneillä, minkä vuoksi vesi on kirkasta ja saari on suosittu myös sukeltajien keskuudessa. Aloitamme saareen tutustumisen lyhyellä kävelykierroksella, jonka jälkeen on mahdollisuus syodä lounasta jossakin saaren lukuisista ravintoloista tai lähteä vaikka snorklaamaan. Suosittelemme ottamaan uimalasit ja uimatossut, sillä ranta on kivikkoinen.

HUOM! Retkessä on säävaraus, eli laivamatka voidaan perua sää olosuhteiden niin vaatiessa. Laivamatka kestää n. tunnin suuntaansa. 

Retkipäivät tiistai
Retken pituus n. 7 tuntia
Retken hinta 39€ /hlö, sis. edestakaiset laivaliput sekä suomenkielisen opastuksen

 Huom! Retki vaatii toteutuakseen minimiosallistujamäärän.


Retkitakuu!  -merkillä varustetut retket toteutuvat aina riippumatta osallistujamäärästä.

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!