MATKUSTUSKAUSI:  
lokakuu-marraskuu  
MATKAVAIHTOEHDOT:
7 yötä, perjantai-perjantai

                                 

Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Varaa matkasi

Kohde: Singapore - Bintan

Retket & matkaohjelma  

  -symbolilla merkityt suomeksi opastetut retket sisältyvät Singapore - Bintan -matkasi hintaan.


Aasia kutsuu

Myöhään perjantai-iltana lähdet Finnairin suoralla reittilennolla Helsingistä Singaporeen, jonne saavut paikallista aikaa lauantaina illansuussa. Lentokenttäkuljetus suomalaisen oppaamme johdolla Singaporen keskustassa sijaitsevaan Oasia Downtown -hotellin. Matkapäivän päätteeksi illallinen hotellin ravintolassa.


Singaporen kulttuuricocktail

Sisältyy hintaan, kesto n. 5 t

Sunnuntaina oppaamme vie sinut kaupunkikierrokselle tutustumaan kotikaupunkiinsa Singaporeen ja sen upeimpiin nähtävyyksiin. Kiertelemme ensin liikekeskustassa, jossa näemme mm. parlamenttitalon, kaupungintalon sekä muita historiallisia rakennuksia. Pysähdymme myyttisen Merlion-hahmon mukaan nimensä saaneeseen Merlionin puistoon ihailemaan upeaa maisemaa Marina Bayhin. Vierailemme myös Thian Hock Kengissä, joka on yksi Singaporen vanhimmista buddhalaistemppeleistä, ja ohitamme kuuluisan Chinatownin. Ihailemme kukkien loistoa Singaporen upeassa orkideapuutarhassa, jossa on yli 60 000 orkideaa. Puutarhasta jatkamme suitsukkeiden, jasmiinin ja mausteiden tuoksuja sekoittavaan eläväiseen Little Indian kaupunginosaan. Kierroksen päätteeksi  saat maistaa paikallisia makuja kiinalaisen ravintolan Dim Sum -lounaalla.

Iltapäivällä on aikaa rentoutua hotellin uima-altaalla tai lähteä omin päin tutustumaan siistin ja turvallisen Singaporen sykkeeseen.


Gardens by the Bay

Sisältyy hintaan, kesto n. 3 t

Maanantaiaamupäivän retkemme johdattaa kohti jokaisen puutarhan ystävän paratiisikohdetta Gardens by the Baytä. Tämä lukuisia palkintoja voittanut puutarha tuo eteesi  yli 500 000 toinen toistaan upeampaa kasvia, jotka on istutettu taidokkaasti estetiikkaa ja kasvien alkuperäisiä elinolosuhteita vaalien. Valtavista kupolin mallisista kasvihuoneista toinen esittelee kukkia, viherkasveja ja puita mm. Australiasta, Etelä-Afrikasta, Välimereltä, Intiasta, Kiinasta ja Kaliforniasta, ja toiseen on rakennettu 35 m korkea vesiputous, jota ympäröi trooppinen puutarha.

Iltapäivällä voit jäädä omin päin tutkimaan Marina Bayn aluetta. Täältä löydät runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja kahviloita, joissa nauttia lounasta. Yksi Singaporen maamerkeistä, Marina Bay Sands  -hotelli tarjoaa upeat näkymät yli kaupungin kattoterassiltaan, jossa myös muilla kuin hotellin asiakkailla on mahdollsuus vierailla.


Viidakkosafari

Sisältyy hintaan, kesto n. 3 t

Tiistaina  lähdemme viettämään elämyksellistä myöhäisiltaa ”viidakkoon”. Singaporen eläintarhaan kuuluva laaja viidakkoalue tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä monia uhanalaisiakin eläimiä läheltä omassa ympäristössään.

Viidakkotunnelmaan pääset illan hämärtyessä safariravintolan buffet-illallisella, jonka aikana saat maistella paikallisia ruokalajeja kuten chilirapua, Biryania, tandoorikanaa ja herkullista ice kachang-jälkiruokaa. Auringonlaskun jälkeen trooppiset yöeläimet aloittavat ikimuistoisen luonnonnäytöksensä. Voit nähdä lukuisia eläinlajeja raivokkaista saalistajista arkoihin metsän asukkeihin ja kuunnella kaskaiden konserttia ympärilläsi.

Kuljemme sekä pikkujunan kyydissä että lopuksi myös jalkaisin erilaisten ilmasto- ja kasvillisuusvyöhykkeiden lävitse. Eläimille taidokkaasti rakennetut elinympäristöt vievät sinut Himalajan alarinteiltä Kaakkois-Aasian sademetsiin ja Intian niemimaalle.


Bintanin paratiisisaari

Keskiviikkona aamupäivällä siirryt oppaan johdolla Singaporen lauttaterminaaliin, josta on n. tunnin matka Bintanin lomasaarelle. Bintan kuuluu Indonesiaan ja on yksi suosituimmista lomasaarista kaikkialta maailmasta tulevien matkailijoiden keskuudessa. Opas saattaa perille Nirwana Gardensin hotellialueelle, jossa majoitut Mayang Sari Beach Resortiin. 


Rentoutumista omalla rannalla

Sinulla on koko torstaipäivä aikaa rentoutua Bintanin upealla saarella aivan omien mieltymyksiesi mukaan. Villat sijaitsevat aivan rannan tuntumassa omassa poukamassaan, joten rauha on taattu. Vain muutama palmu erottaa sinut merestä ja hiljaisuuden rikkoo vain rantaan murtuvien aaltojen äänet. Jos mieluummin vietät aikaa uima-altaalla, on päähotellin upealle uima-allasalueelle vain lyhyt kävelymatka. Myös kaikki muut hotellialueen palvelut ovat käytettävissäsi (osa lisämaksusta), joten voit vaikkapa lähteä saarikierrokselle, vuokrata vesiurheiluvälineitä tai liitää varjoliitimellä. Ehkä erikoisin uusi aktiviteetti  on merenpohjakävely, joka ei vaadi sukelluskokemusta. Erikoisvalmisteisen kypärän avulla voit hengittää veden alla ja ihailla samalla kalojen ja vesikasvien väriloistoa.


Näkemiin Indonesia ja Singapore

Perjantaina sinulla on vielä koko päivä aikaa nauttia Bintanin auringosta. Villa on käytössäsi lähtöhetkeen asti, joten kannattaa ottaa kaikki irti vielä tästä viimeisestä lomapäivästä. Ehkä loman huipennukseksi nautit jostakin Anindya Span rentoustushoidosta. Iltapäivällä siirryt hotellin kuljetuksella satamaan, josta lauttakuljetus Singaporeen. Englanninkielinen oppaamme on vastassa Singaporen satamassa, josta kuljetus lentoasemalle.

Finnairin suora yölento tuo sinut takaisin Helsinkiin, jonne saavut aikaisin lauantaiaamuna.

 

Matkaohjelma sitoumuksetta. Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Lue esitettämme 

Vuoden 2022 esitteemme ilmestyy loppuvuodesta.
Vuoden 2021 matkat löydät nettisivuiltamme.

Uutuudet 2021

Tässä esimerkkejä tämän vuoden uutuuksistamme:

Ajankohtaista

22.03.2021
Toimistomme maalis- ja huhtikuun aukioloajat
10.12.2020
Puhelinnumeromme on muuttunut
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!