MATKUSTUSKAUSI:  
kesäkuu-syyskuu
MATKAVAIHTOEHDOT
8 yötä, keskiviikko-torstai

Vireä ja kultturelli uutuuskohteemme Vancouver on huikeiden luonnonmaisemien ympäröimä. Persoonalliset kaupunginosat ja laajat viherkeitaat sykkivät hyväntuulista ja suvaitsevaa kaupunkielämää. Täällä viihdyt varmasti!

Kanadan länsirannikolla sijaitsevalle sympaattiselle Vancouverille ystävällinen palvelu on kunnia-asia. Ei ihme, että Vancouver on useasti valittu maailman parhaaksi asuinkaupungiksi, johon myös satunnaisen kävijän on miellyttävä saapua. Vancouveria nimitetään usein Pohjoisen Hollywoodiksi, sillä monia elokuvia ja sarjoja on kuvattu täällä.

Retkillämme näet Vancouverin tärkeimmät nähtävyydet ja ihailet kaupunkia 168 metrin korkeudesta Lookout-tornista. Monipuoliseen ruokakulttuuriin perehdyt ruuan, taiteen ja kulttuurin ystävien suosimalla Granville Islandilla. Voimakas luonto esittäytyy sinulle Squamishissa henkeäsalpaavien vuorten ja kuvauksellisen merenlahden keskellä.  Läksiäisiltaa vietät illallisristeilyn merkeissä elävästä musiikista nauttien ja halutessasi voit lähteä valasretkelle, joka vie myös Brittiläisen Kolumbian pääkaupunkiin Victoriaan.

Ei enää lähtöjä vuonna 2019. Vuoden 2020 matkat tulevat myyntiin syksyllä. 
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.

Huom.  Kanadaan matkustaessasi tarvitset sähköisen eTA-matkustusluvan. Lue lisää täältä.