MATKAN AJANKOHTA: MATKAN KESTO: 
14.-17.8.2019 3 yötä, keskiviikko-lauantai

Massiivisten kallioseinämien suojaama St. Margarethenin kivilouhimo on kuin luotu ooppera-areenaksi. Euroopan lumoavimpiin ulkoilmateattereihin lukeutuvan St. Margarethenin huikea akustiikka ja dramaattiset puitteet pitävät katsojan otteessaan vielä pitkään esityksen päätyttyä. Vuodesta 1996 lähtien järjestettävien oopperajuhlien tämänkertaisesta oopperaelämyksestä vastaa Mozartin Taikahuilu.

Grafeneggin linnan maisemapuisto on vuosittaisen Grafeneggin musiikkifestivaalin näyttämönä. Jo 12. kertaa järjestettävän festivaalin taiteellisena johtajana toimii pianisti Rudolf Buchbinder, ja avajaiskonsertin solistina on Camilla Nylund.

Hurmaava kaupunki Wien valloittaa kävijänsä yhä uudelleen – aina uudistuvana ja silti perinteet säilyttävänä. Oppaamme johdattelee sinut kotikaupunkinsa parhaille paikoille – tule kanssamme nauttimaan Habsburgien keisarillisesta lumovoimasta, musiikin mestareiden perinnöstä sekä ainutlaatuisesta kahvilakulttuurista. Matkalla tutustut myös Esterházy-suvun linnaan ja matkaat Wagramin kauniilla viinialueella.

Seuraavat lähdöt

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
14.8. Ke 17.8. La Rondo-lehden ooppera- ja konserttimatka Itävaltaan, Finnair 1 595,00 € VARAA