MATKUSTUSKAUSI:  
toukokuu ja syyskuu-lokakuu
MATKAVAIHTOEHDOT:  
Miniviikko, 4 yötä

Zagreb on valinnut tunnuksekseen sydämen, joka kuvaa hyvin tämän lämminhenkisen kaupungin tunnelmaa. Miljoonan sydämensä voimalla se houkuttelee yhä useampia matkailijoita nauttimaan vehreistä puistoistaan, nähtävyyksistään ja monipuolisesta ruokakulttuuristaan.

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kroatian pääkaupunki on yli 900-vuotisen olemassaolonsa aikana saanut runsaasti vaikutteita sitä ym­päröiviltä alueilta. Yhtenä entisen Itävalta-Unkarin kaupungeista Zagreb on ilmeeltään vahvasti keskieurooppalainen. Ihastut historiallisten rakennusten muodostamaan kaupunkikuvaan, johon istuvat mutkattomasti sympaattiset pikkuputiikit ja taidegalleriat sekä ravintolat ja tietysti kahvilat. Kulttuurimatkailijaa Zagreb hemmottelee mm. musiikillaan, josta voit nauttia niin Habsburgien ajan loistoa henkivässä Kroatian Kansallisteatterissa kuin monissa jazz-klubeissa ja puistokonserteissa.

Idyllisessä Yläkaupungissa kohtaat todellisia helmiä, jotka löydät vain kävellen. Mirogoj’ssa sinulle kuiskii historia ja Medvednicassa nautit vehreistä luontopoluista. Eläväiset torit ja aukiot ovat puolestaan suosittuja kohtaamispaikkoja, joissa viihdytään pitkään ja aina sään salliessa. Keskusaukio Trg Bana Jelačića on Zagrebin sydän, jota kaupunkilaiset kutsuvat yksinkertaisesti "toriksi".

Ohjelmallinen OK-Matka Zagrebiin sisältää:

Suorat lennot Helsinki–Zagreb–Helsinki
Kesto 2t 40min, Croatia Airlines

Lentokenttäkuljetukset
suomenkielisen oppaan kanssa

Suomenkielisen oppaan palvelut
Kaupunkikatsaus, neuvonta ja kohdemateriaali

Majoituksen Palace-hotellissa
4 yötä: sunnuntai-torstai

Ruokailut
Aamiainen päivittäin

Ohjelman suomenkielisen oppaan kanssa:
*  Aikakaudet kohtaavat
*  Luonnon kuiskauksia: Mirogoj ja Medvednica

Täydennä ohjelmaasi

*  Zagrojen satumaiset linnat

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Zagrebiin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
29.9. Su 3.10. To Zagreb ohjelmallinen su-to, Croatia Airlines 949,00 € VARAA