Salzburg

Itävalta

MATKUSTUSKAUSI: toukokuu-heinäkuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä

Finnair logo

Mozartin synnyinkaupunki Salzburg on vuoden 2018 toivottu uutuuskohteemme. Nyt sinulla on mahdollisuus tutustua tähän jo vuosia joulumatkalaisiamme hurmanneeseen alppikaupunkiin kesäasussaan. Vanhankapungin barokkityyliset linnat ja palatsit, kapeat kujat ja aukiot, solisevat suihkulähteet ja kyytiläisiä odottelevat vaunuhevoset tekevät kaupunkikuvasta elegantin. Salzburgin lumovoima on niin vahva, että uskallamme luvata sinunkin jäävän sen pauloihin.

Noin 150 000 asukkaan Salzburg on Itävallan suosituimpia matkustuskohteita, eikä syyttä. Tässä  historiallisessa kaupungissa on nähtävää moneen makuun ja loman jokaiselle päivälle. Pääosin 1500-1600 -luvuilla rakennettu Vanhakaupunki kuuluu UNESCOn maail­manperintökohteisiin. Kaupunkia Festungsberg-vuorelta varti­oivan Hohensalzburgin linnoituksen rakentaminen puolestaan aloitettiin jo vuonna 1077.

Paitsi loisteliaalla arkkitehtuurillaan Salzburg houkuttelee tietysti musiikillaan. Klassisen musiikin konsertteja jär­jestetäänkin Salzburgissa lähes päivittäin. Kaupungin ylpeyden­aihe, Mozart, näkyy katukuvassa musiikin lisäksi niin patsais­sa, suklaissa kuin matkamuistoissa. Monipuolisen ravintolavalikoimansa ja hienostuneen kahvilakulttuurinsa ansiosta Salzburg on myös herkuttelijan luvattu kaupunki.

Ei enää lähtöjä vuonna 2018. Vuoden 2019 matkat tulevat myyntiin syksyllä.
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.