Rooma

Italia

MATKUSTUSKAUSI: maaliskuu-toukokuu ja syyskuu-lokakuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä
Viikko, 7 yötä

Finnair logo

Hotelli Pace Helvezia

4-

Tyylikäs kaupunkihotelli, jolla on loistava sijainti aivan Rooman sydämessä Piazza Venezian tuntumassa. Hotellin viehättävältä kattoterassilta upea näköala yli Rooman historiallisen keskustan kattojen. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Loistava sijainti aivan Rooman sydämessä Piazza Venezian tuntumassa. Colosseum, Forum Romanum, Fontana di Trevi -suihkulähde sekä ostoskadut Via Nazionale ja Via del Corso ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin ympäristössä on myös ravintoloita ja kahviloita.

HUONEET
Klassiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia, huoneiden koko ja muoto vaihtelevat. Huoneet joko kadulle tai sisäpihalle päin. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on avarat ja valoisat oleskelutilat, aamiaishuone, kokoustila ja viehättävä kattoterassi, jossa voit nauttia auringosta ja upeasta näköalasta yli Rooman historiallisen keskustan kattojen.

Rakennettu 1950 Huoneita 84
Uudistettu 2008 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 6 keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Via IV Novembre 104, 00187 Rooma


Puhelin: +39 06 679 5105


WWW: www.hotelpacehelveziaroma.it

SuljeLue lisää

Hotelli Genio

4-

Hyvällä paikalla historiallisessa ydinkeskustassa, lähellä Navonan aukiota ja Tiber-jokea uusrenessanssityylisessä rakennuksessa sijaitseva perinteikäs ja suosittu hotelli. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Historiallisessa ydinkeskustassa lähellä Navonan aukiota ja Tiber-jokea. Vatikaani museoineen, Pietarinkirkko, Castel Sant'Angelon linnoitus ja muut merkittävät nähtävyydet sekä Via del Corso -ostoskatu ja Campo dè Fiori -aukio ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin ympäristössä on viehättäviä ravintoloita ja kauppoja. Bussi ei pääse hotellin eteen, kävelymatka n. 150 m.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, vedenkeitin, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneista on parveke

YLEISET TILAT
Ihastuimme hotellin kattoterassilla sijaitsevaan aamiaishuoneeseen ja sieltä avautuvaan näkymään. Hotellissa on viihtyisät yleiset tilat ja kuntosali.

Rakennettu 1900 Huoneita 59
Uudistettu 2011 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 5 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Via G. Zanardelli 28, 00186 Rooma


Puhelin: +39 06 683 3781


WWW: www.hotelgenioroma.it/en/

SuljeLue lisää

Hotelli Andreotti

3

Asiakkaidemme suosikiksi noussut viihtyisä hotelli sijaitsee historiallisessa rakennuksessa vilkkaasti liikennöidyllä alueella rauhallisella sivukadulla, lähellä Piazza della Repubblica -aukiota. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Historiallisessa rakennuksessa vilkkaasti liikennöidyllä alueella rauhallisella sivukadulla, lähellä Piazza della Repubblica -aukiota. Ostoskatu Via Nazionale ja monet ravintolat ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hyvät kulkuyhteydet nähtävyyksiin metrolla, raitiovaunulla ja bussilla. Bussi ei pääse hotellin eteen, kävelymatkaa n. 150 m.

HUONEET
Tyylikkäästi sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Talvella lämmitys ja kesällä ilmastointi. Huoneiden koko ja sisustus vaihtelevat. Kaikki huoneet ovat savuttomia. 

YLEISET TILAT
Hotellissa viihtyisät kristallikruunuin ja mukavin sohvin sisustetut oleskelutilat, baari ja aamiaishuone.

Rakennettu 1807 Huoneita 57
Uudistettu 2009 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi kausittain
Kerroksia 6 keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Via Castelfidardo 55, 00185 Rooma


Puhelin: +39 06 4441 301


WWW: www.hotelandreotti.it/

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Roomaan

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
2.9. Su 9.9. Su Rooma ohjelmallinen su-su, Finnair 1 149,00 € VARAA
2.9. Su 6.9. To Rooma ohjelmallinen su-to, Finnair 949,00 € VARAA
9.9. Su 16.9. Su Rooma ohjelmallinen su-su, Finnair 1 149,00 € VARAA
9.9. Su 13.9. To Rooma ohjelmallinen su-to, Finnair 949,00 € VARAA
16.9. Su 23.9. Su Rooma ohjelmallinen su-su, Finnair 1 149,00 € VARAA