Pariisi

Ranska

MATKUSTUSKAUSI: maaliskuu-kesäkuu ja syyskuu-lokakuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä

Finnair logo

Hotelli New Hotel Opéra

3

Pieni moderni hotelli Opéran alueen sydämessä, rauhallisella sivukadulla. Hotellin paikalla oli ennen Napoleon III velipuolen Mornyn herttuan yksityispalatsi. Hotellista on lyhyt kävelymatka mm. Opéra Garnieriin ja Mogador-teatteriin, joten se on hyvä valinta esiintyvän taiteen ystäville. Suosittelemme New Hotel Opéraa myös sinulle, joka arvostat monipuolisia ostosmahdollisuuksia, sillä tavaratalot Galeries Lafayette ja Printemps sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Opéran alueen sydämessä rauhallisella sivukadulla. Hotellista on lyhyt kävelymatka mm. Pariisin vanhalle oopperatalolle ja Mogador-teatteriin. Galeries Lafayette ja Printemps -tavaratalot sijaitsevat aivan hotellin läheisyydessä. Hotellin ympäristössä on myös useita ravintoloita ja kahviloita. Liègen metroasemalle kävelet parissa minuutissa.

HUONEET
Huoneissa on parivuode, suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huone erillisillä vuoteilla tilattava erikseen myyntipalvelustamme.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone sekä vastaanotto, jossa talletus. Buffet-aamiaisen voit kesällä nauttia hotellin kauniilla patiolla. 

MUUTA
Hotelli vaatii luottokorttitiedot takuuksi mahdollisista ylimääräisistä kuluista majoittautumisen yhteydessä. Jos luottokorttia ei ole, käytetään takuuna käteissummaa, joka palautetaan pois lähdettäessä.

  Rakennettu     1870     Huoneita     42  
  Uudistettu     2012     Lisävuodemahdollisuus     ei
  Paikallinen luokitus     ***     Ilmastointi     on  
  Kerroksia     7     keskustaan     keskustassa  
  Hissejä     1            

Osoite: 4, rue de Liège, 75009 Pariisi


Puhelin: +33 1 5602 6600


WWW: www.new-hotel.com/en/hotels-paris/opera

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Pariisiin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
20.9. To 23.9. Su Pariisi ohjelmallinen to-su, Finnair 1 099,00 € VARAA
18.10. To 21.10. Su Pariisi ohjelmallinen to-su, Finnair 1 049,00 € VARAA