MATKUSTUSKAUSI: 
maaliskuu-heinäkuu ja syyskuu-lokakuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Jurys Inn London Holborn (ent. Grange Holborn)

4

Erinomaisella paikalla Holbornin alueella lähellä kuuluisaa Oxford Street -ostoskatua ja West Endin teattereita sijaitseva tasokas hotelli. Englantilainen aamiainen. 

SIJAINTI
Erinomaisella paikalla Holbornin alueella lähellä kuuluisaa Oxford Street -ostoskatua ja West Endin teattereita. Soho, Covent Garden ja British Museum ovat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. Lähimmälle metroasemalle (Holborn) kävelet muutamassa minuutissa.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on kansainvälistä ruokaa tarjoava Constellations-ravintola sekä japanilainen Koto-ravintola. Hermes aulabaarissa voit nauttia iltapäiväteetä sekä kevyitä pikkupurtavia. Sky Barista ja sen terassilta avautuu kaunis näköala yli Lontoon. Hotellissa on myös sauna, höyryhuone, roomalaistyylinen uima-allas, kuntosali ja kokoustiloja. 

Huom! Hotellin omistaja ja nimi ovat muuttuneet huhtikuussa 2019.

 

Rakennettu  2000 Huoneita  201
Uudistettu  - Lisävuodemahdollisuus  on
Paikallinen luokitus  ****  Ilmastointi  on
Kerroksia  9 keskustaan  keskustassa 
Hissejä  2        

Osoite:  50-60 Southampton Row, Lontoo WC1B 4AR


Puhelin:  +44 20 7242 1800


Internet:  https://www.jurysinns.com/hotels/london/jurys-inn-london-holborn

SuljeLue lisää

Hotelli Imperial

3

Hyvällä paikalla Bloomsburyn kaupunginosassa vastapäätä Russell Squarea ja lähellä British Museumia sijaitseva mukava hotelli. Englantilainen aamiainen.

SIJAINTI  
Imperial hotelli sijaitsee Bloomsburyn kaupunginosassa vastapäätä Russell Squarea ja lähellä British museumia. Muutaman minuutin kävelymatka Russell Squaren metroasemalle (piccadilly-linja), josta helppo yhteys kaikkialle kaupungissa. Lukuisia kauppoja, ravintoloita ja teattereita kävelyetäisyydellä hotellista.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, maksullinen talletus, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Housuprässi, minibaari ja hiustenkuivaaja ovat saatavilla lisämaksusta. Huoneista on näkymät joko Russell Squaren puistoaukiolle tai hotellin rauhalliselle sisäpihalle. Lisävuode lisätilauksesta vain lapselle (alle 15v.) Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on Coffee & Candy -kahvila, Bar Barella -baari ja Night & Day baari, jossa tarjoillaan myös ruokaa sekä kauppa, valuutanvaihtopiste ja kokoustiloja. Englantilainen aamiainen.

Rakennettu 1970 Huoneita 382
Uudistettu 2000-luvulla Lisävuodemahdollisuus lapselle
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 9 keskustaan keskustassa
Hissejä 4      

Osoite: Russell Square, Lontoo WC1B 5BB


 Puhelin: +44 20 7278 7871


WWW:  www.imperialhotels.co.uk/imperial

SuljeLue lisää

Hotelli President

2+

Siisti turistiluokan hotelli hyvällä sijainnilla historiallisessa Bloomsburyn kaupunginosassa vastapäätä Russell Squarea ja lähellä British Museumia. Hotelli kuuluu Imperial-ketjuun ja toimii samassa rakennuksessa kuin Imperial-hotelli. Muutaman minuutin kävelymatka Oxford Streetin ostoskadulle sekä Russell Squaren metroasemalle, josta helppo yhteys kaikkialle kaupungissa. Mannermainen aamiainen.

SIJAINTI  
Hyvä sijainti historiallisessa Bloomsburyn kaupunginosassa vastapäätä Russell Squarea ja lähellä British Museumia. Hotelli kuuluu Imperial-ketjuun ja toimii samassa rakennuksessa kuin Imperial-hotelli. N. 15 minuutin kävelymatka Oxford Street -ostoskadulle sekä Covent Gardeniin. Läheiseltä Russell Squaren metroasemalta helppo yhteys kaikkialle kaupungissa.

HUONEET
Vaaleilla, rauhallisilla värisävyillä sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Hiustenkuivaaja saatavilla hotellin vastaanotosta panttia vastaan. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on Atrium –kahvila/baari sekä Saracen’s Carvery -ravintola ja valuutanvaihtopiste. Kokoustilat ja lisää muita palveluita viereisessä Imperial-hotellissa. Maksullinen talletus vastaanotossa. 

 

Rakennettu 1970 Huoneita 523
Uudistettu 2015-2018 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus ** Ilmastointi ei
Kerroksia 7 keskustaan keskustassa
Hissejä 2      

Osoite: 56-60 Guildford Street, Lontoo WC1N 1DB


 Puhelin: +44 20 7837 8844


WWW:  www.imperialhotels.co.uk/president

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Lontooseen

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
10.10. To 13.10. Su Lontoo ohjelmallinen to-su, Finnair 899,00 € VARAA