Kilkenny

Irlanti

MATKUSTUSKAUSI: heinäkuu-syyskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä

Finnair logo

Hotelli River Court

4

Tunnelmallinen ja tyylikäs hotelli aivan Kilkennyn keskustassa, Nore-joen rannalla vastapäätä Kilkennyn linnaa. Irlantilainen aamiainen.

SIJAINTI
Erinomaisella paikalla aivan Kilkennyn keskustassa, Nore-joen rannalla vastapäätä Kilkennyn linnaa. Kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä hotellista.

HUONEET
Hiljattain uudistetuissa viihtyisissä ja kauniisti lämpimin sävyin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, hiustenkuivaaja, teen/kahvinkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellin laadukas Riverside-ravintola on avoinna sekä lounas- että päivällisaikaan. Koko hotellirakennuksen pituinen joen rannalla sijaitseva terassi, josta upea näköala Kilkennyn linnalle, on niin paikallisten kuin turistien suosiossa. Hotellin Riverview Bar on kuuluisa myös iltapäiväteestään, jonka lisäksi voit nauttia siellä juomia ja bistro-tyyppistä ruokaa. Hotellissa on myös 3 kokoustilaa. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu 1999 Huoneita 90
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi ei
Kerroksia 3 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: The Bridge, John Street, R95 Y104 Kilkenny


Puhelin: + 353 56 772 3388


WWW: www.rivercourthotel.com

SuljeLue lisää

Hotelli Kilford Arms

3

Mukava perinteinen irlantilaishotelli Kilkennyn keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, kaupoista ja ravintoloista. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla aivan Kilkennyn keskustassa. Kaikki kaupungin nähtävyydet ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin läheisyydessä on myös ravintoloita, kauppoja ja MacDonagh -ostoskeskus.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Lounasta tai illallista voit nauttia hotellin White Oak -ravintolassa, jossa ruuan valmistuksessa suositaan paikallisia raaka-aineita tai suositussa kolmikerroksisessa O'Faonlain's-pubissa, jonka rakenteissa on käytetty 1500-luvulta peräisin olevan kirkon raunioita. Hotellin PV's Bar -baarissa on elävää musiikkia kolmena iltana viikossa ja se tarjoaa myös kevyttä syötävää. Hotellissa on myös 2 kokoustilaa.

Rakennettu 1980 Huoneita 70
Uudistettu 2016 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 3 Keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: John Street, R95 DXP3 Kilkenny


Puhelin: +353 56 776 1018


WWW: www.kilfordarms.ie/

SuljeLue lisää