Kilkenny

Irlanti

MATKUSTUSKAUSI: heinäkuu-syyskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä

Finnair logo

Etsitkö irlantilaista idylliä? Sen löydät Kilkennystä, joka pienestä koostaan huolimatta täyttää kaikki kaupunkilomailijan toiveet. Tämä, jos mikä on oikea paikka hidastaa tahtia ja nauttia kaupungin rennosta atmosfääristä. 

Irlannin keskiaikainen pääkaupunki on kokoaan suurempi – ainakin jos mittapuuna pidetään historiallista perintöä, monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja ravintolavalikoimaa, värikkäitä kulttuuritapahtumia ja vilkasta iltaelämää. Pienen kokonsa ansiosta Kilkenny avautuu sinulle helposti jo tulopäivänäsi.

Vehreän maaseudun ympäröimä Kilkenny on monien mielestä Irlannin kaunein sisämaakaupunki. Sen keskiaikaisilla kujilla kulkeminen on vaivatonta ja miellyttävää. Julkisia liikennevälineitä et täällä tarvitse, sillä kaikki tarvittava on lähellä. Persoonallisen pikkukaupungin tunnetuin nähtävyys on Nore-joen mutkassa kohoava Kilkennyn linna, joka huolellisten restaurointitöiden jälkeen on entisessä loistossaan. Kilkennyä kutsutaan usein ”Irlannin luovuuden keskukseksi”, taiteet ja kädentaidot ovatkin täällä suuressa arvossa.

Tarinankertojina irlantilaiset ovat vertaansa vailla. Kelttilegendat ja muut kertomukset heräävät pian eloon, kun antaudut jutustelemaan kaupunkilaisten kanssa. Keitä ovat Kilkennyn kissat? Entä miten Dame Alice Kyteler liittyy Pyhän Canicen katedraaliin ja tunnettuun pubiin? Tule kanssamme Kilkennyyn, niin kuulet vastaukset. Mutkaton irlantilainen ottaa ilon irti elämästä turhia murehtimatta ja kutsuu sinut aidolla ystävällisyydellä tervetulleeksi kotikaupunkiinsa!

Ohjelmallinen OK-Matka Kilkennyyn sisältää:

Kohdemateriaalin

Suorat lennot Helsinki–Dublin–Helsinki
Kesto 3h 10min, Finnair

Lentokenttäkuljetukset
suomenkielisen oppaan kanssa

Suomenkielisen oppaan palvelut
Kaupunkikatsaus ja neuvonta

Majoituksen valitsemassasi hotellissa
4 yötä: sunnuntai–torstai

Ruokailut
Aamiainen päivittäin
1 lounas

Hintaan sisältyvät retket:
1 Glendalough ja Laragh'n kylä
2 Opastettu kävelykierros Kilkennyssä ja Kilkennyn linna
3 Opastettu kaupunkikierros Dublinissa

Täydennä ohjelmaasi

4 New Ross ja Hook Head

5 Sisäänpääsy irlantilaiseen illanviettoon

SEURAAVAT OHJELMALLISET KAUPUNKIMATKAT KILKENNYYN

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
2.9. Su 6.9. To Kilkenny ohjelmallinen su-to, Finnair 879,00 € VARAA