Kilkenny

Irlanti

MATKUSTUSKAUSI: heinäkuu-syyskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä

Finnair logo

Etsitkö irlantilaista idylliä? Sen löydät Kilkennystä, joka pienestä koostaan huolimatta täyttää kaikki kaupunkilomailijan toiveet. Tämä, jos mikä on oikea paikka hidastaa tahtia ja nauttia kaupungin rennosta atmosfääristä. 

Irlannin keskiaikainen pääkaupunki on kokoaan suurempi – ainakin jos mittapuuna pidetään historiallista perintöä, monipuolisia ostosmahdollisuuksia ja ravintolavalikoimaa, värikkäitä kulttuuritapahtumia ja vilkasta iltaelämää. Pienen kokonsa ansiosta Kilkenny avautuu sinulle helposti jo tulopäivänäsi.

Vehreän maaseudun ympäröimä Kilkenny on monien mielestä Irlannin kaunein sisämaakaupunki. Sen keskiaikaisilla kujilla kulkeminen on vaivatonta ja miellyttävää. Julkisia liikennevälineitä et täällä tarvitse, sillä kaikki tarvittava on lähellä. Persoonallisen pikkukaupungin tunnetuin nähtävyys on Nore-joen mutkassa kohoava Kilkennyn linna, joka huolellisten restaurointitöiden jälkeen on entisessä loistossaan. Kilkennyä kutsutaan usein ”Irlannin luovuuden keskukseksi”, taiteet ja kädentaidot ovatkin täällä suuressa arvossa.

Tarinankertojina irlantilaiset ovat vertaansa vailla. Kelttilegendat ja muut kertomukset heräävät pian eloon, kun antaudut jutustelemaan kaupunkilaisten kanssa. Keitä ovat Kilkennyn kissat? Entä miten Dame Alice Kyteler liittyy Pyhän Canicen katedraaliin ja tunnettuun pubiin? Tule kanssamme Kilkennyyn, niin kuulet vastaukset. Mutkaton irlantilainen ottaa ilon irti elämästä turhia murehtimatta ja kutsuu sinut aidolla ystävällisyydellä tervetulleeksi kotikaupunkiinsa!

Ei enää lähtöjä vuonna 2018. Vuoden 2019 matkat tulevat myyntiin lokakuussa.
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.