Firenze

Italia

MATKUSTUSKAUSI: toukokuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Miniviikko, 4 yötä

Finnair logo

Maalauksellinen Firenze on yksi Italian kauneimmista kaupungeista – tämän vahvistavat myös monet kaupungissa vierailleet asiakkaamme! OK-Matkojen mukana kuljet tunnelmaa huokuvien katujen ja aukioiden kautta suoraan historian lehdille. Toscanan valo ja Fiesolen kukkulat luovat kauniit kehykset kaupungille. Matkalla esittelemme sinulle myös Sienan historiallisen keskustan ja etruskien Orvieton.

Vain harvassa kaupungissa sinua tervehtii niin rikas taide- ja rakennushistoria kuin Danten synnyinkaupungissa Firenzessä. Tuomiokirkko kastekappeleineen, raatihuone Palazzo Vecchio, Ponte Vecchio -silta ja Palazzo Pitti – tässä vain muutamia kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Värikkäät ja vilkkaat torit luovat mielenkiintoisen kontrastin ylellisten kauppakatujen hienostuneelle ilmapiirille.

Vehreät puistot kutsuvat sinua levähtämään kaupungin sykkeestä suurten puiden katveeseen. Tietystikään et voi unohtaa toscanalaisen keittiön makuhermoja kutkuttelevia herkkuja, joita sinun kannattaa kokeilla vaikkapa Arno-joen eteläpuolisissa, kaupunkilaisten suosimissa ravintoloissa. Oppaamme johdolla Firenzen vetovoima avautuu sinulle täydesti.

Ohjelmallinen OK-Matka Firenzeen sisältää:

Kohdemateriaalin

Suorat lennot Helsinki–Rooma–Helsinki
Kesto 3h 25min, Finnair

Lentokenttäkuljetukset
suomenkielisen oppaan kanssa

Suomenkielisen oppaan palvelut
Kaupunkikatsaus ja neuvonta

Majoituksen Cellai- ja Palazzo Piccolomini -hotelleissa
4 yötä: sunnuntai-torstai
3 yötä Firenzessä ja 1 yö Orvietossa

Ruokailut
Aamiainen päivittäin
1 lounas

Hintaan sisältyvät retket:
1 Opastettu kävelykierros Firenzessä 
2 Pitti-palatsi
3 Siena
4 Opastettu kävelykierros Orvietossa