MATKUSTUSKAUSI:  toukokuu ja syyskuu-lokakuu

LOMAVAIHTOEHDOT:  
Viikko, 7 yötä

Hotelli Perla

3

Lapadin sydämessä kävelykadun varrella sijaitseva pieni välimerellinen hotelli, jonka ympäristössä on kahviloita, terassiravintoloita ja ranta-alueen pikkukauppoja. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Lapadin sydämessä kävelykadun varrella. Hotellin ympäristössä on kahviloita, terassiravintoloita ja ranta-alueen pikkukauppoja. Lapadin uimarannalle on hotellista matkaa vain n. 100 metriä. Helppo ja nopea bussiyhteys Vanhaankaupunkiin. 

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, silitysrauta ja -lauta, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja yksilöllisiä; koko, muoto sekä näköala huoneesta vaihtelevat. Osassa huoneita on parveke. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on viihtyisä lämpimillä sävyillä sisustettu ravintola, jossa on terassi. Pienen kokonsa vuoksi hotellissa on kodikas tunnelma. Hissillä pääsee 3. kerrokseen saakka, 4.kerrokseen vain portaat. Puolihoito saatavissa lisämaksusta.

Rakennettu 2005 Huoneita 25
Uudistettu 2007 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 4 Uima-allas ei
Hissejä 1 Keskustaan n. 4 km Vanhaankaupunkiin

Osoite: Setaliste Kralja Zvonimira 20, 20000 Dubrovnik


Puhelin: +385 20 438 244


WWW:  perla-hotel-dubrovnik.dubrovnikhotelscroatia.net/

SuljeLue lisää

Hotelli Tirena

3

Babin Kukin niemellä, luonnonkauniissa ja rauhallisessa ympäristössä sijaitseva viihtyisä hotelli. Hotellilla on mukava iso uima-allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Hotellissa ajoittain musiikkiesityksiä ja ohjelmaa lomakauden aikana. Sopii hyvin lapsiperheille. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Babin Kukin niemellä rauhallisella alueella. Hotellin läheisyydessä on kolme uimarantaa, joista lähimmälle on matkaa n. 200 metriä. Helppo ja nopea bussiyhteys Vanhaankaupunkiin ja Lapadiin. Lähellä hotellia on paljon liikunta- ja vesiurheilumahdollisuuksia.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, ilmainen Wi-Fi, parveke tai terassi ja kokolattiamatot. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Perhehuoneita ja merinäköalahuoneita saatavilla tilauksesta lisämaksusta.

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, baari, allasbaari, uima-allas sekä lastenallas ja kokoustila. Hotellissa on ajoittain musiikkiesityksiä ja ohjelmaa lomakauden aikana. Ulkouima-altaat ovat avoinna kesäaikaan. Puolihoidon voi varata lisämaksusta.

Rakennettu 1976 Huoneita 208
Uudistettu 2009 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 4 Uima-allas on
Hissejä 2 Keskustaan   n. 6 km Vanhaankaupunkiin

Osoite: Iva Dulcica 22, 20000 Dubrovnik


Puhelin: +385 20 445 100


WWW: http://www.valamar.com/en/hotels-dubrovnik/tirena-hotel

SuljeLue lisää

Hotelli Vis

3

Lapadin niemimaalla, upeissa maisemissa ja aivan rannalla, sijaitseva viihtyisä keskitason hotelli. Hotellilla on yksityinen uimaranta, jossa vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja. Buffet-aamiainen.

Hotellissa on mm. baari, ravintola jonka terassilta upea merinäköala, kahvila, rantabaari ja matkamuistomyymälä. Buffet-aamiainen. Puolihoito lisämaksusta.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee kauniilla paikalla rinteessä, monin paikoin on portaita. Vanhaankaupunkiin on helppo ja nopea yhteys bussilla, bussipysäkki hotellin tuntumassa. Hotellilla on yksityinen uimaranta, jossa vuokrattavissa aurinkotuoleja ja -varjoja.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, hiustenkuivaaja, parveke ja kokolattiamatot. Merinäköala lisämaksusta. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on baari, ravintola, jonka terassilta upea merinäköala, kahvila, rantabaari ja matkamuistomyymälä. Talletus vastaanotossa. Yleisissä tiloissa on ilmainen Wi-Fi. Puolihoito saatavissa lisämaksusta. Hotellissa ei ole hissiä, joten se ei sovellu liikuntaesteisille. 

Rakennettu 1986 Huoneita 151
Uudistettu 2004 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 3 Uima-allas ei
Hissejä ei Keskustaan n. 4 km Vanhaankaupunkiin

Osoite:  Masarykov Put 4, 20000 Dubrovnik


Puhelin: +385 20 433 555


WWW: www.dubrovnikhotels.travel/hotel-vis-dubrovnik

SuljeLue lisää