MATKUSTUSKAUSI: 
huhtikuu-joulukuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä
Miniviikko, 4 yötä
Viikko, 7 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Continental

4+

Legendaarisen Hungária Span ja historiallisen Continental hotellin paikalle rakennettu tasokas hotelli Budapestin keskustassa lähellä juutalaiskorttelia ja sen tunnelmallisia katuja ja elämyksellisiä ravintoloita. Hotellin sisustuksessa yhdistyvät niin art nouveau ja art deco -tyylit kuin moderni design. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Budapestin keskustassa lähellä juutalaiskorttelia ja sen tunnelmallisia katuja ja elämyksellisiä ravintoloita. Lähimmälle metroasemalle on matkaa n. 300 metriä.

HUONEET 
Tyylikkäissä maanläheisin värein sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, kahvila, baari ja kokoustilat sekä lisämaksusta käytössä wellness-osasto, jossa kuntosali, sauna, sisäuima-allas ja ulkouima-allas (avoinna kesäkuukausina). Hotellin sisustuksessa yhdistyvät niin art nouveau ja art deco -tyylit kuin moderni design.

Rakennettu  2010 Huoneita 272
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** superior Ilmastointi on
Kerroksia 7 Keskustaan keskustassa
Hissejä 3    

Osoite: Dohány utca 42-44, 1074 Budapest


Puhelin: +36-1-815 1000


 WWW:  http://continentalhotelbudapest.com/

SuljeLue lisää

Hotelli The Three Corners Lifestyle Hotel

4

Rauhallisella alueella Suuren Kaarikadun kupeessa sijaitseva viihtyisä hotelli, jossa ystävällinen ilmapiiri. Lyhyt kävelymatka Tonavan rantaan ja hyvät kulkuyhteydet kaikkiin Pestin puolen nähtävyyksiin. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Suuren Kaarikadun kupeessa ja lyhyen kävelymatkan päässä Tonavan rannasta. Myös suuri Kauppahalli ja kävelykatualue ravintoloineen, kahviloineen ja ostosmahdollisuuksineen ovat kävelyetäisyydellä. Helppo yhteys kaikkialle kaupungissa hotellin lähellä sijaitsevalta Corvin-negyedin metroasemalta ja raitiovaunupysäkeiltä. Usein "Pikku-Sohoksi" kutsuttu Raday utca -katu kulkee aivan hotellin lähellä.

HUONEET
Mukavissa moderniin tyyliin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneita on parveke.

YLEISET TILAT
Hotellissa on tyylikäs aulabaari, jossa takka, aamiaishuone, infrapunasauna, kuntoiluhuone ja kokoustila. Hotelli on sisustettu raikkaaseen nykyaikaiseen tyyliin.

Rakennettu   2017 Huoneita   60
Uudistettu   -   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ****   Ilmastointi   on  
Kerroksia   5 Keskustaan n. 1 km
Hissejä   1          

Osoite: Hőgyes Endre utca 4, 1092 Budapest


Puhelin: +36 1 329 1692


WWW: www.threecorners.com/hotels/lifestyle-hotel

SuljeLue lisää

Hotelli Estilo Fashion

3+

Tyylikäs raikkain värein sisustettu design-hotelli loistavalla paikalla aivan Budapestin keskustassa. Suosittelemme hotellia keskeistä sijaintia arvostaville asiakkaillemme. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee aivan Budapestin keskustassa Váci utca -kävelykadulla. Ympäristössä kaikki kävelykatualueen ravintolat, kaupat ja kahvilat sekä kolmikerroksinen kuuluisa kauppahalli. Lyhyt matka myös Tonavan rantaan. Lähimmälle metroasemalle n. 200 metriä.
Huom! Transfer-bussi ei välttämättä pääse aivan hotellin eteen, kävelymatkaa on n. 100 metriä.

HUONEET
Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Huoneet joko Váci utcalle tai sisäpihalle päin. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, aulabaari ja kokoustila. 

Rakennettu   2012  Huoneita   70 
Uudistettu   -   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ****   Ilmastointi   on  
Kerroksia   6   Keskustaan keskustassa
Hissejä   2            

Osoite: Váci utca 83, 1056 Budapest


Puhelin: +36 1 799 7170


WWW: www.mellowmoodhotels.com/hotels/estilo-fashion-hotel/

SuljeLue lisää

Hotelli Erzsébet City Center

3

Aivan Budapestin ydinkeskustassa sijaitseva suosittu hotelli. Kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, ostoskadut ja palvelut kuten Váci utca -kävelykatu, kauppahalli ja kuuluisa Astoria-kahvila kävelyetäisyydellä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Budapestin ydinkeskustassa. Váci-kävelykadulle matkaa n. 200 m. Kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, ostoskadut, palvelut sekä Kauppahalli ja kuuluisa Astoria-kahvila ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin läheisyydessä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita.
Huom! Transfer-bussi ei välttämättä pääse aivan hotellin eteen, kävelymatkaa on n. 250 metriä.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, ravintola ja viihtyisä viinibaari. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu   1873 Huoneita   123 
Uudistettu   2016 (osittain)  Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ***   Ilmastointi   on  
Kerroksia   8   Keskustaan keskustassa
Hissejä   2            

Osoite: Károlyi utca 11-15, 1053 Budapest


Puhelin: +36-1-889 3700


WWW: www.danubiushotels.com/erzsebet

SuljeLue lisää

Hotelli Corvin - Sissi wing

3

Suosittu ja viihtyisä hotelli keskeisellä, mutta rauhallisella sijainnilla. Hyvät kulkuyhteydet kaikkiin Pestin puolen nähtävyyksiin ja kävelymatka Tonavan rantaan. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee rauhallisella alueella keskustassa Suuren kaarikadun ja Taideteollisuusmuseon kupeessa. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat mm. suuri Kauppahalli ja viime vuosina tyylikkäästi laajennettu kävelykatualue. Aivan hotellin läheltä on suora yhteys raitiovaunulla mm. Margit-saarelle ja metrolla vaikkapa Pyhän Tapanin basilikalle. Váci utca -kävelykadulle matkaa on n. 1,5 km ja lähimmällle metroasemalle (Corvin negyed) ja raitiovaunupysäkille n. 250 metriä. Huom! Transfer-bussi ei pääse aivan hotellin eteen, kävelymatkaa on n. 100 metriä

HUONEET
Huoneissa suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Osassa huoneita on parveke.

YLEISET TILAT
Hotellissa on valoisa oleskelutila ja baari, aamiaishuone sekä kokoustiloja. Kesällä aamiaista voi nauttia hotellin viehättävällä sisäpihalla. Hotelli koostuu kahdesta eri osasta (Corvin/Sissi). Asiakkaidemme käytössä ovat Sissi-siiven huoneet.

Rakennettu   1999  Huoneita   44
Uudistettu   2016 (osittain) Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ***   Ilmastointi   on  
Kerroksia   6   Keskustaan n. 1 km
Hissejä   2            

Osoite: Angyal utca 33, 1094 Budapest


Puhelin: +36-1-218 6566


WWW: www.corvinhotelbudapest.hu

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Budapestiin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
21.11. To 24.11. Su Budapest ohjelmallinen to-su, Finnair 499,00 € VARAA
28.11. To 1.12. Su Budapest ohjelmallinen to-su, Finnair 499,00 € VARAA
5.12. To 8.12. Su Budapest ohjelmallinen to-su, Finnair 599,00 € VARAA
23.12. Ma 27.12. Pe Budapestin tunnelmallinen joulu 1 169,00 € VARAA
2.4. To 5.4. Su Budapest to-su 3 yötä, Finnair 599,00 € VARAA
5.4. Su 12.4. Su Budapest su-su 7 yötä, Finnair 799,00 € VARAA