MATKUSTUSKAUSI:  
syyskuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Idyllisen Bruggen vanha keskusta on lähes täysin säilyttänyt keskiaikaisen ilmeensä. Ihastuttavat kiltarakennukset, kanavat ja niiden ylle kaartuvat kivisillat ovat  kuin suoraan satukirjan sivuilta. Belgian ylivoimaisesti suosituin käyntikohde on nyt ulottuvillasi OK-Matkojen ohjelmallisella matkalla, jonka aikana pistäydyt myös Antwerpenissa.

Rakastetulla Bruggella on monta lempinimeä. Ihastuttavan arkkitehtuurinsa ansiosta kaupunki on todellinen Flanderin jalokivi, joka kimaltaa kirkkaana. Lukuisat kanavat ovat antaneet Bruggelle nimen ”Pohjolan Venetsia”. Vilkkaan kaupankäynnin myötä Bruggesta kehittyi yksi vauraimmista hansakaupungeista, joka kukoisti aina 1400-luvulle saakka. Menneisyyttään arvostavan kaupungin hienojen kiltatalojen elämä jatkuu nykypäivän asukkaiden ja vierailijoiden ilona. UNESCOn maailmanperintöluettelossa Brugge on paikkansa ansainnut. 

Parhaiten tutustut kaupunkiin kävellen, sillä kaikki on Bruggessa lähellä. Kävelijöiden ja pyöräilijöiden ohella keskustassa kulkevat hevoset vaunuineen autoliikenteen ollessa vahvasti rajoitettua. Historiallisen keskustan sydän on Grote Markt -aukio, jonka kahviloihin ja ravintoloihin tullaan vaihtamaan kuulumisia ja herkuttelemaan. Silmää hivelevän kauniit kanavat ja niissä uiskentelevat joutsenet täydentävät Bruggen poikkeuksellisen tunnelman, joka tallentuu lähtemättömästi mieleesi.

Ohjelmallinen OK-Matka Bruggeen sisältää:

Suorat lennot Helsinki–Bryssel–Helsinki
Kesto 2t 35min, Finnair

Lentokenttäkuljetukset
suomenkielisen oppaan kanssa

Suomenkielisen oppaan palvelut
Kaupunkikatsaus, neuvonta ja kohdemateriaali

Majoituksen Martin's Brugge -hotellissa
3 yötä: torstai–sunnuntai

Ruokailut
Aamiainen päivittäin
1 lounas

Ohjelman suomenkielisen oppaan kanssa:
Keskiaikainen Gent
Brugge, arkkitehtoninen aarre
Siipirataslaivalla Dammeen
Timanttikaupunki Antwerpen

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Bruggeen

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
12.9. To 15.9. Su Brugge ohjelmallinen to-su, Finnair 1 299,00 € VARAA