MATKUSTUSKAUSI:  
syys-lokakuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Vaikka Bratislava yllättääkin sinut monipuolisuudellaan ja kansainvälisyydellään, se on silti onnistunut säilyttämään pienen kaupungin olemuksen. Tonavan rantakaupunki Bratislava on valloittava, sympaattinen ja kerrassaan kutsuva!

Slovakia sijaitsee Euroopan sydämessä, Karpaattien kupeessa. Keskeinen sijainti Itävallan ja Unkarin rajalla sekä kaupungin halki virtaava Tonava ovat värittäneet Bratislavan historiaa vuosisatojen ajan. Slovakian pääkaupunki uinuu jylhän kuninkaanlinnan suojissa pikkukujien ja aukioiden, kirkkojen ja puistojen piirtäessä kaupunkikuvaa. 

Idyllisessä Vanhassakaupungissa viivähdät helposti pidempäänkin. Hymy nousee huulillesi viimeistään kohdatessasi veikeitä patsaita, jotka virnistelevät sinulle puiston penkillä, kadunkulmissa tai jopa katuviemärissä. Ohjelmallisella matkallamme kuulet oppaaltasi patsaiden hauskat tarinat ja paljon muuta.

Täällä voit kurkistaa menneen maailman lumoon ja seuraavassa hetkessä siirtyä nopeasti kehittyvään moderniin Bratislavaan. Upeasti restauroidut nähtävyydet, monipuolinen ravintolavalikoima sekä hyvät ostosmahdollisuudet odottavat sinua Euroopan nuorimmassa pääkaupungissa! 

Ohjelmallinen OK-Matka Bratislavaan 2019 sisältää:

Suorat lennot Helsinki–Wien–Helsinki
Kesto 2t 25min, Finnair

Lentokenttäkuljetukset
suomenkielisen oppaan kanssa

Suomenkielisen oppaan palvelut
Kaupunkikatsaus, neuvonta ja kohdemateriaali

Majoituksen Park Inn by Radisson Danube
-hotellissa
3 yötä: torstai-sunnuntai

Ruokailut
Aamiainen päivittäin
2 lounasta
1 kakkukahvit

Ohjelman suomenkielisen oppaan kanssa:
Bratislava - Tonavan tytär
Patsaiden ja palatsien Vanhakaupunki
Schloss Hofin barokkilinna