Bratislava

Slovakia

MATKUSTUSKAUSI: syyskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä

Finnair logo

Vaikka Bratislava yllättääkin sinut monipuolisuudellaan ja kansainvälisyydellään, se on silti onnistunut säilyttämään pienen kaupungin olemuksen. Tonavan rantakaupunki Bratislava on valloittava, sympaattinen ja kerrassaan kutsuva!

Slovakia sijaitsee Euroopan sydämessä, Karpaattien kupeessa. Keskeinen sijainti Itävallan ja Unkarin rajalla sekä kaupungin halki virtaava Tonava ovat värittäneet Bratislavan historiaa vuosisatojen ajan. Slovakian pääkaupunki uinuu jylhän kuninkaanlinnan suojissa pikkukujien ja aukioiden, kirkkojen ja puistojen piirtäessä kaupunkikuvaa. 

Idyllisessä Vanhassakaupungissa viivähdät helposti pidempäänkin. Hymy nousee huulillesi viimeistään kohdatessasi veikeitä patsaita, jotka virnistelevät sinulle puiston penkillä, kadunkulmissa tai jopa katuviemärissä. Ohjelmallisella matkallamme kuulet oppaaltasi patsaiden hauskat tarinat ja paljon muuta.

Täällä voit kurkistaa menneen maailman lumoon ja seuraavassa hetkessä siirtyä nopeasti kehittyvään moderniin Bratislavaan. Upeasti restauroidut nähtävyydet, monipuolinen ravintolavalikoima sekä hyvät ostosmahdollisuudet odottavat sinua Euroopan nuorimmassa pääkaupungissa! 

Ei enää lähtöjä vuonna 2018. Vuoden 2019 matkat tulevat myyntiin syksyllä.
Tilaa tästä ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.