Bratislava

Slovakia

MATKUSTUSKAUSI: syyskuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä

Finnair logo

Vaikka Bratislava yllättääkin sinut monipuolisuudellaan ja kansainvälisyydellään, se on silti onnistunut säilyttämään pienen kaupungin olemuksen. Tonavan rantakaupunki Bratislava on valloittava, sympaattinen ja kerrassaan kutsuva!

Slovakia sijaitsee Euroopan sydämessä, Karpaattien kupeessa. Keskeinen sijainti Itävallan ja Unkarin rajalla sekä kaupungin halki virtaava Tonava ovat värittäneet Bratislavan historiaa vuosisatojen ajan. Slovakian pääkaupunki uinuu jylhän kuninkaanlinnan suojissa pikkukujien ja aukioiden, kirkkojen ja puistojen piirtäessä kaupunkikuvaa. 

Idyllisessä Vanhassakaupungissa viivähdät helposti pidempäänkin. Hymy nousee huulillesi viimeistään kohdatessasi veikeitä patsaita, jotka virnistelevät sinulle puiston penkillä, kadunkulmissa tai jopa katuviemärissä. Ohjelmallisella matkallamme kuulet oppaaltasi patsaiden hauskat tarinat ja paljon muuta.

Täällä voit kurkistaa menneen maailman lumoon ja seuraavassa hetkessä siirtyä nopeasti kehittyvään moderniin Bratislavaan. Upeasti restauroidut nähtävyydet, monipuolinen ravintolavalikoima sekä hyvät ostosmahdollisuudet odottavat sinua Euroopan nuorimmassa pääkaupungissa! 

Ohjelmallinen OK-Matka Bratislavaan sisältää:

Kohdemateriaalin

Suorat lennot Helsinki–Wien–Helsinki
Kesto 2h 25min, Finnair

Lentokenttäkuljetukset
suomenkielisen oppaan kanssa

Suomenkielisen oppaan palvelut
Kaupunkikatsaus ja neuvonta

Majoituksen Austria Trend Hotel Bratislava -hotellissa
3 yötä: torstai-sunnuntai

Ruokailut
Aamiainen päivittäin
3 lounasta

Hintaan sisältyvät retket:
1 Opastettu kaupunkikiertoajelu Bratislavassa
2 Opastettu kävelykierros Vanhassakaupungissa
3 Danubiana-taidemuseo ja -puisto
4 Opastettu linnakierros Schloss Hofissa

Täydennä ohjelmaasi

5 Pienten Karpaattien juurella