Bilbao - San Sebastián

Espanja

MATKUSTUSKAUSI: toukokuu-kesäkuu

MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikko, 7 yötä

Finnair logo

Hotelli Ercilla - Bilbao

3+

Erinomaisella paikalla vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Bilbaon keskusaukiolta Plaza Moyúalta sijaitseva mukava hotelli. Hotelli Ercillan pitkä historia paikallisten tunnettujen poliitikkojen, härkätaistelijoiden ja muiden julkkisten majapaikkana luo oman tunnelmansa tähän modernisoituun kaupunkihotelliin.

SIJAINTI
Hyvä sijainti Bilbaon liikekeskustassa. Mukava kävelymatka esim. Museo Guggenheimiin ja Vanhankaupungin kujille. Lähistöllä on useita Bilbaon parhaita ravintoloita ja nurkan takana kaupungin suosituimmat tapasbaarikorttelit.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Savuttomia huoneita ja huoneita liikuntarajoitteisille saatavilla. Huoneiden ikkunat sisäpihalle päin.

YLEISET TILAT
Hotellissa on viihtyisä aulabaari, jonka seinillä on usein näytteillä maalaus- ja valokuvakokoelmia, hiljattain uudistettu suosittu Bermeo-ravintola, yökerho, monipuoliset kokoustilat sekä hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva kuntosali, josta kaunis näköala kaupungin yli Vanhaankaupunkiin ja vuorille. Buffet-aamiainen.

Rakennettu    1972   Huoneita    325
Uudistettu    2007   Lisävuodemahdollisuus    on 
Paikallinen luokitus    ****   Ilmastointi    on 
Kerroksia    13   keskustaan    keskustassa 
Hissejä    3        

Osoite: Calle Ercilla 37-39, 48011 Bilbao Bizkaia


Puhelin:+34 94 4705 700


WWW: www.hotelercilla.com

SuljeLue lisää

Hotelli Silken Amara Plaza - San Sebastián

4

Rauhallisella paikalla Urumea-joen rannalla San Sebastiánin Plaza Pio XII -aukiolla sijaitseva viihtyisä, moderni hotelli. Amara Plaza panostaa taiteeseen ja hotellissa onkin esillä useiden eri taiteilijoiden teoksia. Sisustuksen tehokeinoina on käytetty voimakkaita värejä ja moderneissa ja tyylikkäissa huoneissa on vaaleasävyinen sisustus. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
San Sebastiánin katedraali on n. 10 minuutin kävelymatkan päässä ja Playa Concha -rantakadulle ja rannalle on mukava 1,5 km:n kävelymatka. Hotellin sijainti liikekeskustan tuntumassa tarjoaa myös hyvät ostosmahdollisuudet. 

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai laminaattilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellin El Plaza-ravintolassa tarjoillaan niin pintxoja kuin kansainvälistä ja perinteistä baskimaalaista ruokaa. Iltaisin voit nauttia La Ola bistro-baarin cocktail-valikoimasta. Hotellissa on myös kokoustiloja.

Rakennettu    2003   Huoneita   162
Uudistettu    2017   Lisävuodemahdollisuus    on 
Paikallinen luokitus    ****   Ilmastointi    on 
Kerroksia    9   keskustaan    n. 1,5 km
Hissejä    2        

Osoite: Plaza Pio XII 7, 20010 Donostia - San Sebastián


Puhelin:+34 943 464 600


WWW: www.amaraplaza.com

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Bilbaoon

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
18.5. La 25.5. La Bilbao-San Sebastian ohjelmallinen la-la, Finnair 1 399,00 € VARAA
25.5. La 1.6. La Bilbao-San Sebastian ohjelmallinen la-la, Finnair 1 399,00 € VARAA
1.6. La 8.6. La Bilbao-San Sebastian ohjelmallinen la-la, Finnair 1 299,00 € VARAA
8.6. La 15.6. La Bilbao-San Sebastian ohjelmallinen la-la, Finnair 1 299,00 € VARAA