Barcelona

Espanja

MATKUSTUSKAUSI: lokakuu

MATKAVAIHTOEHDOT: 
Viikko, 7 yötä

Finnair logo

Hotelli HCC Montblanc

3

Hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa lähellä Katalonian aukiota ja Barrio Góticoa sijaitseva mukava hotelli. Hotelli koostuu kahdesta eri rakennuksesta ja sijaitsee vilkasliikenteisen kadun varrella. Buffet-aamiainen. 

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa vilkasliikenteisen kadun varrella lähellä Katalonian aukiota ja Barrio Góticoa. La Ramblan kävelykadulle on n. 10 minuutin kävelymatka. Hotellin läheisyydessä on lukuisia ravintoloita, erinomaiset ostosmahdollisuudet sekä useita nähtävyyksiä.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. 1-hengen huoneet ovat pienempiä kuin 2-hengen huoneet ja voivat olla Barcelonan rakennuksille tyypilliseen sisävalopihaan. 

YLEISET TILAT
Hotellin El Racó -ravintola tarjoaa autenttisia välimerellisiä makuja ja Wine & Gin Tonic Corner juomia ja tapaksia. Pianobaarissa voit nauttia viikonloppuisin live-musiikista. Hotellissa on useita kokoustiloja sekä kesäterassi, jossa pieni uima-allas ja aurinkotuoleja (avoinna kesäkuukausina).

MUUTA
Hotelli vaatii sisäänkirjauduttaessa luottokorttitiedot takuuksi mahdollisista lisäpalveluista (esim. minibaari). Jos luottokorttia ei ole, käytetään takuuna käteissummaa, joka palautetaan pois lähtiessä.

Rakennettu 2000 Huoneita 157
Uudistettu 2014 Lisävuodemahdollisuus on 
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on 
Kerroksia 8 Keskustaan keskustassa
Hissejä  4    

Osoite: Via Laietana 61, 08003 Barcelona


Puhelin: +34 933 435 555


WWW: www.hcchotels.com/en/hcc-montblanc/

SuljeLue lisää

Hotelli HCC Taber

3

Hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa, Katalonian aukion läheisyydessä tunnetun arkkitehti Lluís Domènech i Montanerin suunnittelemassa rakennuksessa sijaitseva moderni hotelli, jonka kulman takana mm. suosittu kävelykatu Rambla Catalunya sekä ostoskatu Passeig de Gracia. Liikenteen äänet saattavat kuulua kadunpuolen huoneisiin. Buffet-aamiainen. 

SIJAINTI 
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa, Katalonian aukion läheisyydessä. Kulman takana mm. suosittu kävelykatu Rambla Catalunya sekä ostoskatu Passeig de Gracia. Kuuluisat Antonio Gaudin suunnittelemat Casa Battló ja Casa Mila ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

HUONEET 
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. 1-hengen huoneet ovat pienempiä kuin 2-hengen huoneet ja voivat olla Barcelonan rakennuksille tyypilliseen sisävalopihaan. Liikenteen äänet saattavat kuulua kadunpuolen huoneisiin.

YLEISET TILAT 
Hotellissa on baari, aamiaishuone, kokoustilat sekä viihtyisät oleskelutilat.

Rakennettu 1945 Huoneita 92
Uudistettu 2014 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 8 Keskustaan  keskustassa
Hissejä  2    

Osoite: Carrer d´Arago 256, 08007 Barcelona


Puhelin: +34 93 487 3887


WWW: www.hcchotels.com/en/hcc-taber/

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Barcelonaan

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
14.10. Su 21.10. Su Barcelona ohjelmallinen su-su, Finnair 1 399,00 €Tarjous! VARAA
21.10. Su 28.10. Su Barcelona ohjelmallinen su-su, Finnair 1 399,00 €Tarjous! VARAA