MATKUSTUSKAUSI: 
huhtikuu-toukokuu ja lokakuu-marraskuu
MATKAVAIHTOEHDOT: 
Miniviikko, 4 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli HCC Regente

4

Loistavalla paikalla aivan Barcelonan keskustassa Eixamplen alueella sijaitseva moderni ja viihtyisä hotelli. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee aivan Barcelonan keskustassa Eixamplen alueella Rambla de Catalunya -kadun varrella muutaman minuutin kävelymatkan päässä Plaça de Catalunya -aukiolta. Ostoskatu Passeig de Gràcia ja Gaudín suunnittelema Casa Batlló ovat aivan kulman takana. Kävelykatu La Ramblalle ja Barrio Góticon historialliseen kaupunginosaan kävelet n. 10 minuutissa. Lähimmälle metroasemalle (Passeig de Gràcia) n. 400 metriä. Hotellin ympäristössä on lukuisia ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet.

HUONEET 
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on aamiaishuone, aulabaari, kokoustiloja sekä kesäkuukausina avoinna oleva kattoterassi, jossa pieni uima-allas ja baari. Terassilta upea 360 asteen panoraamanäköala yli Barcelonan keskustan.

Rakennettu 1823 Huoneita 79
Uudistettu 2017 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 8 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite:  Rambla de Catalunya 76, 08008 Barcelona


Puhelin:  +34 93 487 5989


WWW: www.hcchotels.com

SuljeLue lisää

Hotelli HCC Taber

3

Hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa, Katalonian aukion läheisyydessä tunnetun arkkitehti Lluís Domènech i Montanerin suunnittelemassa rakennuksessa sijaitseva moderni hotelli, jonka kulman takana mm. suosittu kävelykatu Rambla Catalunya sekä ostoskatu Passeig de Gracia. Liikenteen äänet saattavat kuulua kadunpuolen huoneisiin. Buffet-aamiainen. 

SIJAINTI 
Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla Barcelonan keskustassa, Katalonian aukion läheisyydessä. Kulman takana mm. suosittu kävelykatu Rambla Catalunya sekä ostoskatu Passeig de Gracia. Kuuluisat Antonio Gaudin suunnittelemat Casa Battló ja Casa Mila ovat lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

HUONEET 
Vaalein värisävyin sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia. 1-hengen huoneet ovat pienempiä kuin 2-hengen huoneet ja voivat olla Barcelonan rakennuksille tyypilliseen sisävalopihaan. Liikenteen äänet saattavat kuulua kadunpuolen huoneisiin.

YLEISET TILAT 
Hotellissa on baari, aamiaishuone, kokoustilat sekä viihtyisät oleskelutilat.

Rakennettu 1945 Huoneita 92
Uudistettu 2014 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi on
Kerroksia 8 Keskustaan  keskustassa
Hissejä  2    

Osoite:  Carrer d´Arago 256, 08007 Barcelona


Puhelin:  +34 93 487 3887


WWW: www.hcchotels.com/en/hcc-taber/

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkimatkat Barcelonaan

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN    
3.11. Su 7.11. To Barcelona ohjelmallinen su-to, Finnair 949,00 € VARAA
10.11. Su 14.11. To Barcelona ohjelmallinen su-to, Finnair 949,00 € VARAA