MATKUSTUSKAUSI:  
maaliskuu-toukokuu ja syyskuu
MATKAVAIHTOEHDOT:
Viikonloppu, 3 yötä
Lennämme_Finnairilla_blue_text_nettiin

Hotelli Estheréa

4

Kodikasta eleganssia huokuva yksilöllinen keskustahotelli Amsterdamin vanhimman pääkanaalin Singelin varrella. 75-vuotias, jo kolmannen sukupolven hoidossa oleva perheomisteinen hotelli on kuuluisa lämpimästä ja henkilökohtaisesta palvelustaan. Aikuiseen makuun sopivasta runsaasta sisustuksesta vastaa alkuperäisen hotellin omistajan lapsenlapsi, jonka henkilökohtainen käden jälki näkyy pienimmissäkin yksityiskohdissa. Jokainen huone on oma koristeellinen taideteoksensa. Yleisten tilojen tekstiilit, kattokruunut ja koriste-esineet viehättävät klassisen tyylin esteetikkoja. Hotelli on ehdoton valinta vaikkapa merkkipäivän viettäjälle. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Amsterdamin vanhimman pääkanaalin Singelin varrella. Dam-aukio sekä paljon ostoskatuja, museoita ja ravintoloita kävelyetäisyydellä hotellista. Transfer-bussi pääsee n. 300 metrin päähän hotellista. 

HUONEET
Jokainen huone on oma koristeellinen taideteoksensa. Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, talletus, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto. 

YLEISET TILAT
Hotellin aulassa on aina tarjolla tyylikäs kattaus kahvia, teetä ja pientä syötävää. Estheréan perustajan Marian mukaan nimetty vaaleanpunainen baari kristallikruunuineen on muodostunut jo paikalliseksi legendaksi. Yleisten tilojen tekstiilit, kattokruunut ja koriste-esineet viehättävät klassisen tyylin esteetikkoja. Myös 1600-luvulta peräisin olevan hotellirakennuksen kirjaston tunnelma kannattaa käydä itse kokemassa. Hotellissa on myös baari, kuntosali ja kokoustiloja.

Rakennettu 1600-luvulla Huoneita 93
Uudistettu 2000-luvulla Lisävuodemahdollisuus ei
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Singel 303-309, 1012 WJ, Amsterdam


Puhelin: +31 20 6245146 


WWW: www.estherea.nl

SuljeLue lisää

Hotelli Résidence Le Coin

3

Aivan Amsterdamin ydinkeskustassa 1600-luvulta peräisin olevissa rakennuksissa sijaitseva hotelli. Dam-aukio, ostoskadut, kukkatori ja useita ravintoloita hotellin läheisyydessä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Aivan Amsterdamin ydinkeskustassa sijaitseva hotelli. Dam-aukio, ostoskadut, kukkatori, Waterloopleinin kirpputori, Muziek-theater sekä Rembrandtplein-aukio sijaitsevat kaikki lyhyen kävelymatkan päässä. Hotellin läheisyydessä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita. Transfer-bussi pääsee n. 100 metrin päähän hotellista.

HUONEET
Hotelli koostuu seitsemästä tyypillisestä vanhasta amsterdamilaisesta rakennuksesta, näin ollen myös jokainen huone on erilainen. Huoneet ovat modernisti sisustettuja erityyppisiä studioita ja niissä voi olla muutama porras. Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi, avokeittiö, jääkaappi, espressokone ja parkettilattia. Hissillä pääsee vain 3. kerrokseen asti.

YLEISET TILAT
Hotellissa on vastaanotto sekä aamiaishuone, jossa buffet-aamiainen. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu 1600-luvulla Huoneita 42
Uudistettu 1995 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus *** Ilmastointi ei
Kerroksia 4 Keskustaan keskustassa
Hissejä 1    

Osoite: Nieuwe Doelenstraat 5, 1012 CP, Amsterdam


Puhelin: +31 20 524 6800 


WWW: www.lecoin.nl

SuljeLue lisää