Porto

Portugali

MATKUSTUSKAUSI: huhtikuu-toukokuu ja syyskuu-lokakuu

LOMAVAIHTOEHDOT:

Viikko, 7 yötä

Portviinin kotikaupunkinakin tunnettu Douro-joen suulla sijaitseva Porto hurmaa persoonallisuudellaan. Vilkas Vanhakaupunki Ribeira, historialliset rakennukset ja upeat sillat ovat pala parasta Portoa!

Portugalin toiseksi suurimmassa kaupungissa kohtaat historiaa lähes joka askeleella, UNESCOn maailmanperintökohteita Portossa tuntuu olevan loputtomasti. Lomaviikkosi aikana ennätät mm. nauttia historiallisesta Ribeirasta, vanhan pörssitalon aarteista ja portviinikellarin antimista. Douro-joen risteilyllä koet Porton merelliset piirteet jokilaivan edetessä kaupungin kuuden sillan alitse.

Vaikka Portossa onkin korkeuseroja, paras tapa tutustua kaupunkiin on jalkaisin. Rauhallisten opastettujen kävelykierrosten jälkeen voit jatkaa löytöretkeilyä omaan tahtiisi. Muistathan pakata mukaan hyvät kaupunkikävelyyn soveltuvat jalkineet. Kävelyn lomassa vanhanajan raitiovaunut tarjoavat miellyttävän levähdyshetken ja mukavan tavan liikkua keskustassa.

Portossa riittää nähtävää ja koettavaa koko viikoksi. Jos haluat kuitenkin tutustua Portoa ympäröiviin alueisiin, sinulla on mahdollisuus lähteä kanssamme Douron-jokilaaksoon tai Portugalin valtion syntysijoille Minhon maakuntaan.

Ei enää lähtöjä vuonna 2017. Vuoden 2018 matkat Portoon tulevat myyntiin lokakuussa. Tilaa ilmoitus kun matkoista on lisää tietoa.