Budapest

Unkari

MATKUSTUSKAUSI: helmi-joulukuu

LOMAVAIHTOEHDOT:

Viikonloppu, 3 yötä  
Miniviikko, 4 yötä  
Viikko, 7 yötä  

Hotelli Kempinski Corvinus

5

Moderni luksushotelli erittäin keskeisellä paikalla. Hotelli sopii loistavasti esimerkiksi hää- ja juhlamatkoille. Sisältää buffet-aamiaisen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee loistavalla paikalla Budapestin keskustassa kävelymatkan päässä kaikista Pestin puolen nähtävyyksistä ja ostosmahdollisuuksista. Ketjusillalle ja Pyhän Tapanin basilikaan matkaa n. 500 metriä.

HUONEET
Hyvin varustelluissa ja elegantisti sisustetuissa valoisissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, radio, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Savuttomia huoneita saatavilla. 

YLEISET TILAT
Hotellissa on hyvät, juuri uudistetut yleiset tilat, joihin kuuluvat baari, neljä erilaista ravintolaa, kahvila, kokoustiloja, kuntosali sekä Kempinski Spa, jossa on mukava rentoutua päivän päätteeksi saunassa, altaalla tai erilaisissa hoidoissa. Hotelli sopii loistavasti itsensä hemmotteluun sekä hää- ja juhlamatkoille. 

Rakennettu 1992 Huoneita 349
Uudistettu 2013 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus ***** Ilmastointi on
Kerroksia 9 Keskustaan keskustassa
Hissejä 4    

Osoite: Erzsebet ter 7-8, 1051 Budapest


Puhelin: +36-1-429 3777

WWW: http://www.kempinski.com/budapest/

SuljeLue lisää

Hotelli Continental

4+

Legendaarisen Hungária Span ja historiallisen Continental hotellin paikalle rakennettu hyvätasoinen hotelli Budapestin keskustassa lähellä juutalaiskorttelia ja sen tunnelmallisia katuja ja elämyksellisiä ravintoloita. Hotellin sisustuksessa yhdistyvät niin art nouveau ja art deco -tyylit kuin moderni design. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Budapestin keskustassa lähellä juutalaiskorttelia ja sen tunnelmallisia katuja ja elämyksellisiä ravintoloita. Lähimmälle metroasemalle on matkaa n. 300 metriä.

HUONEET 
Tyylikkäissä maanläheisin värein sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja parkettilattiat. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, kahvila, baari ja kokoustilat sekä lisämaksusta käytössä wellness-osasto, jossa kuntosali, sauna, sisäuima-allas ja ulkouima-allas (avoinna kesäkuukausina). Hotellin sisustuksessa yhdistyvät niin art nouveau ja art deco -tyylit kuin moderni design.

Rakennettu  2010 Huoneita 272
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** superior Ilmastointi on
Kerroksia 7 Keskustaan keskustassa
Hissejä 3    

Osoite: Dohány utca 42-44, 1074 Budapest


Puhelin: +36-1-815 1000


 WWW: http://continentalhotelbudapest.com/

SuljeLue lisää

Hotelli La Prima Fashion

3+

Tyylikäs hotelli erinomaisella sijainnilla aivan kaupungin ydinkeskustassa nähtävyyksien ja ostoskatujen välittömässä läheisyydessä. Sisältää buffet-aamiaisen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee aivan kaupungin ydinkeskustassa nähtävyyksien ja ostoskatujen välittömässä läheisyydessä. Hotellista on vain muutama askel kuuluisalle Váci utca -kävelykadulle ja Tonavan rantaan. Lyhyt kävelymatka myös Vörömarty-aukiolle ja Kauppahallille. Hotellin ympäristössä on paljon ravintoloita ja kahviloita. Hotellin läheisyydestä hyvät liikenneyhteydet ympäri kaupunkia metrolla, raitiovaunulla ja bussilla.

HUONEET 
Viihtyisissä huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, kahvin/teenkeittovälineet, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on vastaanotto, aulabaari, aamiaishuone, pieni kuntoiluhuone ja kokoustilat. Hotelli sopii hyvin myös ryhmille.

Rakennettu 2011 Huoneita 80
Uudistettu - Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi on
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Piarista utca 6, 1052 Budapest


Puhelin: +36-1-799 00 88


 WWW: http://www.laprimahotelbudapest.com/

SuljeLue lisää

Hotelli Estilo

4

Tyylikäs raikkain värein sisustettu design-hotelli loistavalla paikalla aivan Budapestin keskustassa. Suosittelemme hotellia keskeistä sijaintia arvostaville asiakkaillemme. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee aivan Budapestin keskustassa Váci utca -kävelykadulla. Ympäristössä kaikki kävelykatualueen ravintolat, kaupat ja kahvilat sekä kolmikerroksinen kuuluisa kauppahalli. Lyhyt matka myös Tonavan rantaan.

HUONEET
Yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja laminaattilattiat. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on ravintola, baari ja kokoustila. Huoneeseen on mahdollista tilata kauneudenhoitopalveluita (lisämaksusta).

Rakennettu   2012  Huoneita   70 
Uudistettu   -   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ****   Ilmastointi   on  
Kerroksia   6   Keskustaan keskustassa
Hissejä   2            

Osoite: Váci utca 83, 1056 Budapest


Puhelin: +36 1 799 7170


WWW: http://estilohotelbudapest.com/

SuljeLue lisää

Hotelli Gellért

4-

Legendaarinen hotelli upeassa art nouveau –rakennuksessa Tonavan Budan puoleisella rannalla, Gellért-kukkulan juurella. Suosittelemme menneen ajan tunnelmaa ja monipuolisia hotellin palveluja arvostaville asiakkaillemme. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Tonavan Budan puoleisella rannalla, Gellért-kukkulan juurella. Ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää kaupunki- ja kylpyläloma ydinkeskustassa. 10 minuutin kävelymatka Vapaudensillan yli kauppahalliin ja Váci utcalle. Aivan hotellin edessä on uuden metrolinjan asema ja raitiovaunupysäkki.

HUONEET 
Yleisiä tiloja hieman vaatimattomammissa huoneissa kylpy/suihku, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen WiFi ja kokolattiamatot. Superior-huoneet ovat standard-huoneita suurempia ja sijaitsevat rantakadun ja Tonavan puolella. Savuttomia huoneita saatavilla. Talletus vastaanotossa.

YLEISET TILAT
Euroopan kuuluisimpiin kylpylähotelleihin lukeutuvassa Gellértissä on tyylikkäät yleiset tilat, jotka huokuvat 1900-luvun alun arvokkuutta. Kylpylä on tunnettu ainutlaatuisesta arkkitehtuurista ja  monipuolisista termaalivesialtaista. Upea ulkoallasalue, jossa aurinkovuoteet ja suuri uima-allas, on avoinna toukokuusta lokakuuhun. Hintaan sisältyy yksi kylpyläkäynti, loput käynnit hotellin asukkaille puoleen hintaan. Hotellissa on 2 ravintolaa terasseineen, matkamuistomyymälä, baari ja kahvila sekä kokoustiloja. Hissillä pääsee vain 4. kerrokseen asti, joten hotelli ei sovellu liikuntaesteisille.

Rakennettu 1918 Huoneita 234
Uudistettu 1999 Lisävuodemahdollisuus on
Paikallinen luokitus **** Ilmastointi ei
Kerroksia 5 Keskustaan keskustassa
Hissejä 2    

Osoite: Szent Gellért Tér 1, 1111 Budapest


Puhelin: +36 1 889 5501


 WWW: www.danubiushotels.com/gellert

SuljeLue lisää

Hotelli Erzsébet City Center

3

Aivan Budapestin ydinkeskustassa sijaitseva suosittu hotelli. Kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, ostoskadut ja palvelut kuten Váci utca -kävelykatu, kauppahalli ja kuuluisa Astoria-kahvila kävelyetäisyydellä. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee Budapestin ydinkeskustassa. Váci-kävelykadulle matkaa n. 200 m. Kaikki keskustan tärkeimmät nähtävyydet, ostoskadut, palvelut sekä Kauppahalli ja kuuluisa Astoria-kahvila ovat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellin läheisyydessä on myös paljon kahviloita ja ravintoloita. Transfer-bussi ei pääse aivan hotellin eteen, kävelymatkaa on n. 250 metriä.

HUONEET
Huoneissa on suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatot. Savuttomia huoneita saatavilla.

YLEISET TILAT
Aamiaishuone, valuutanvaihto, pieni tuliaiskauppa. Talletus vastaanotossa.

Rakennettu   1985 Huoneita   123 
Uudistettu   2002   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ***   Ilmastointi   on  
Kerroksia   8   Keskustaan keskustassa
Hissejä   2            

Osoite: Károlyi Mihály utca 11-15, 1053 Budapest


Puhelin: +36-1-889 3700


WWW: http://www.danubiushotels.com/our-hotels-budapest/hotel-erzsebet-city-center

SuljeLue lisää

Hotelli Sissi

3

Asiakkailtamme hyvää palautetta saanut, suosittu ja viihtyisä hotelli keskeisellä, mutta rauhallisella sijainnilla. Upea Sissi-keisarinnan nimikkohuone varattavissa lisämaksusta. Buffet-aamiainen.

SIJAINTI
Hotelli sijaitsee keskeisellä mutta rauhallisella paikalla lähellä kauppahallia, Taideteollisuusmuseota ja ostoskatuja. Kaupungin muut palvelut ja nähtävyydet ovat hyvien julkisten kulkuyhteyksien (raitiovaunu, metro) tai kävelymatkan päässä. Váci utca -kävelykadulle matkaa on n. 1,5 km ja lähimmällle metroasemalle (Corvin negyed) ja raitiovaunupysäkille n. 250 metriä. 

HUONEET
Huoneissa suihku/kylpy, wc, puhelin, tv, radio, talletus, minibaari, hiustenkuivaaja, ilmainen Wi-Fi ja kokolattiamatto tai puulattia. Kaikki huoneet ovat savuttomia.

YLEISET TILAT
Hotellissa on avarat ja viihtyisät oleskelutilat, aamiaishuone, baari, kesäterassi, kokoustila ja internet-nurkkaus.

Rakennettu   1999  Huoneita   44 
Uudistettu   2009   Lisävuodemahdollisuus   on  
Paikallinen luokitus   ***   Ilmastointi   on  
Kerroksia   6   Keskustaan n. 1,5 km
Hissejä   2            

Osoite: Angyal utca 33, 1094 Budapest


Puhelin: +36-1-215 0082


WWW: http://www.hotelsissi.hu

SuljeLue lisää

Seuraavat ohjelmalliset kaupunkilomat Budapestiin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
22.10. To 25.10. Su Budapest ohjelmallinen to-su, Finnair Päivän hintaLisäpaikka VARAA
25.10. Su 29.10. To Budapest ohjelmallinen su-to, Norwegian 469,00 €Tarjous! VARAA
3.12. To 6.12. Su Budapest ohjelmallinen joulutorimatka to-su, Finnair 749,00 €Tarjous! VARAA
21.12. Ma 28.12. Ma Budapest ohjelmallinen joulumatka ma-ma, Finnair 1 299,00 € VARAA
29.12. Ti 2.1. La Uusi vuosi Budapestissa ti-la, Finnair 1 099,00 € VARAA

Seuraavat lento+hotelli matkat Budapestiin

LÄHTÖ PALUU MATKA HINTA ALKAEN  
22.10. To 25.10. Su Budapest (omatoiminen) lento + hotelli to-su, Finnair Päivän hintaLisäpaikka VARAA
25.10. Su 29.10. To Budapest (omatoiminen) lento + hotelli su-to, Norwegian 399,00 € VARAA