OK-MATKOJEN FACEBOOK-KILPAILUN SÄÄNNÖT

OK-Matkojen Facebook-kilpailun viralliset säännöt. Osallistu kilpailuun kommentoimalla kilpailun Facebook-päivitystä.

JÄRJESTÄJÄ:
Kilpailun järjestää OK-Matkat Oy. Kilpailu ei ole Facebookin järjestämä, eikä se sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Facebookiin.

KILPAILUAIKA:
Kilpailuaika ilmoitetaan kilpailupäivityksessä. Osallistumisajan ulkopuolella tulleita kommentteja ei oteta huomioon.

OSALLISTUMINEN KILPAILUUN:
Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla OK-Matkojen Facebook-päivitykseen. Kommentoimalla päivitystä osallistuja hyväksyy nämä kilpailusäännöt sekä vapauttaa Facebookin kaikesta vastuusta.

VOITTAJAN VALINTA:
Kilpailun voittajan arpoo OK-Matkat. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, arvotaan uusi voittaja.

PALKINNOT:
Voittaja saa Facebook-päivityksessä ilmoitetun palkinnon. Palkintoa ei vaihdeta muuhun aineettomaan tai aineelliseen hyödykkeeseen. Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostitse. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU:
Järjestäjän vastuu arvonnan osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää palkinnon määrää tai arvoa. Palkinnon lunastajat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. 

HENKILÖTIEDOT:
Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön omaa suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet Internet- ja Facebook-sivuilla.

Tämän kilpailun säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Mikäli osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, voidaan osallistujan osallistuminen kilpailuun hylätä ilman erillistä ilmoitusta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä sääntöjä.

Lue esitettämme

Ajankohtaista

26.10.2020
Toimistomme aukioloajat 31.12.2020 asti
23.10.2020
Olemme muuttaneet osoitteeseen Hämeentie 31 A
02.10.2020
OK-Matkoista osa Elämys Groupia
15.09.2020
Vuoden 2021 matkoja myynnissä!